Anar a la navegació principal
Unik Dance Studio, dansa al carrer. 2021
Unik Dance Studio, dansa al carrer, 2021
El blog d'activitats

Ja hi ha inscrits més de mil actes solidaris per La Marató 2022

I vosaltres, encara no heu inscrit la vostra activitat? Feu-ho ara a través d'aquest enllaç https://espai-entitats-marato.tv3.cat/ És molt senzill i no trigareu més de 5 minuts!

La mobilització de la societat catalana entorn de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio s'estén a tot el territori català per convertir aquesta 31a edició, dedicada a la salut cardiovascular, en una nova festa solidària col·lectiva. Ja són més d'un miler les activitats inscrites, una xifra que seguirà en augment durant els pròxims mesos!

Com cada any, la ciutadania pren la iniciativa en l'organització d'accions festives amb l'objectiu d'aconseguir un marcador maratonià. Ja són 470 les poblacions implicades a Catalunya i 3 fora del territori català, amb més de 401.235 persones mobilitzades.  

Us convidem un any més a idear la fórmula que us encaixi millor: un concert, un festival, una xocolatada o una ruta per recaptar diners en un ambient participatiu i solidari. Sigueu protagonistes un any més: cada pas endavant, encara que sembli menut, és una gran victòria.

Necessiteu inspiració per idear la vostra activitat? Ajudeu-vos donant un cop d'ull a totes les activitats ja inscrites aquí!

Us agraïm, un any més, la mostra de suport i il·lusió per La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio!

Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Fes pujar el marcador
Últims posts