Anar a la navegació principal
Fundació La Marató de TV3
Fundació La Marató de TV3
El blog d'activitats

Ja heu celebrat la vostra activitat per La Marató? Us expliquem com comunicar la vostra recaptació

En primer lloc, moltes gràcies, un any més, per la vostra solidaritat. Esteu a punt de fer pujar el marcador d'aquesta 31a edició, dedicada a la salut cardiovascular.

Si ja heu fet la vostra activitat, entreu al vostre espai d'activitats, accediu a La teva recaptació i comuniqueu-nos la suma de diners recaptats.

És imprescindible que ens ho comuniqueu a través del web si voleu que ens en fem ressò durant el programa de La Marató de TV3. Ja no cal trucar per telèfon el dia de La Marató, es pot comunicar abans i de forma més àgil amb aquest nou sistema que permet l'espai d'activitats. Mireu com n'és, de ràpid i senzill, en aquest vídeo.

Un cop feta la comunicació, us expliquem com fer l'ingrés de la recaptació:

Com sabeu, disposeu de tres mètodes per ingressar els diners recaptats en la vostra activitat: per targeta, per transferència o directament a les oficines de CaixaBank imprimint el full d'instruccions per presentar-lo a la finestreta.

El número de compte reservat per a les activitats és: ES55 2100 0555 37 0201474332. Procureu fer un ingrés únic i definitiu, eviteu fer-ne diversos d'una mateixa entitat.

Recordeu, un cop fet l'ingrés entreu a "El teu espai d'activitats" i completeu l'apartat "Recaptació" amb les dades (data de l'ingrés, NIF de la persona que l'ha efectuat i número de l'oficina de CaixaBank). Aquestes dades ens permetran identificar-lo. Us recomanem que conserveu el resguard bancari per si no localitzem el vostre ingrés.

De nou, moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració!

Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Fes pujar el marcador
Últims posts