Anar a la navegació principal
El blog d'activitats

Idees d'actes solidaris per La Marató de TV3

Molts actes s'han hagut de reinventar per tal d'adaptar-se a la nova situació. Us mostrem alguns exemples que podrien inspirar-vos si no podeu organitzar la vostra activitat de manera presencial.

Us animem a continuar mantenint la vostra fidelitat a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio ....

  • La Patum confinada

Patum a la plaça, Patum de les andròmines, Patum Freestyle, Com canalla, Patum de vella escola, Patum des del balcó/petits reporters, Patum des de l'empostissat i Patum de comparsa... Sota el lema "Jo hi participo" van publicar una foto o vídeo a les xarxes socials incloent-hi l'etiqueta #patuminfantil i l'etiqueta corresponent a la categoria escollida. La recaptació de les inscripcions es destina a La Marató de TV3.

 

  • Cursa virtual. Si la cursa no es pot fer de manera presencial, que es faci de manera virtual. Per participar-hi només cal fer una donació en benefici de La Marató de TV3 per a la recerca biomèdica de la Covid-19.

Us adjuntem l'exemple d'una cursa virtual que van organitzar des de l'AMPA de l'escola IPSI, a favor de l'Hospital Clínic, i amb la qual van recaptar 17.439 €:

https://www.migranodearena.org/reto/cursa-ipsi-pel-clinic

  • Creació de reptes esportius personals. L'objectiu és animar els participants de les curses perquè creïn un repte esportiu solidari personal a favor de La Marató. La Pica d'Estats, el Pedraforca, el Canigó o la Mola es poden convertir en el seu objectiu. La seva fita por ser, fins i tot, superar 5, 10, 20, 40 km en bici, nedant o corrent.

En aquest exemple, un col·lectiu de voluntaris que aquest estiu no podran viatjar a Cambotja a col·laborar amb l'ONG "Phenom pel somriure d'un nen" han creat un gran esdeveniment amb reptes personals amb què han recaptat 66.266 € a favor de l'ONG.

https://www.migranodearena.org/usuario/pse-por-la-sonrisa-de-un-nino

Us animem a mobilitzar el vostre col·lectiu i fer, un any més, una gran recaptació a favor de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, malgrat els imprevistos que podem tenir per la Covid-19. Posem al vostre abast la plataforma de micromecenatge Fundación migranodearena.

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb Migranodearena a través del mail: info@migranoedarena.org

Gràcies per col·laborar en aquest gran projecte col·lectiu i rebeu una salutació cordial.

 

Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Fes pujar el marcador
Últims posts