Anar a la navegació principal
El blog d'activitats

"Gent de La Marató, sou molt bona gent"

Amb aquestes paraules el presentador Quim Masferrer va tancar ahir el programa en una nit que va tornar a ser èpica. Un any més, La Marató aconsegueix

Amb aquestes paraules el presentador Quim Masferrer va tancar ahir el programa en una nit que va tornar a ser èpica. Un any més, La Marató aconsegueix un marcador excepcional, que encara pot pujar més de 9.404.256 ? per impulsar la recerca sobre les malalties minoritàries.

Aquest 2019 són prop de 4.000 les activitats participatives solidàries que heu organitzat arreu del territori sota el lema "Minories que fan una majoria".

La 28a edició de La Marató ha estat la més viatgera de la història. Durant els més de 500 quilòmetres que s'han fet amb el nou autocar, heu sigut moltes les entitats que heu anat mostrant les vostres múltiples activitats solidàries: mostres de dansa, quintos, playbacks, botifarrades, partits de futbol que exemplifiquen de gran manera la suma de les minories que fan una majoria.

Moltes gràcies per l'èxit aconseguit, l'esforç i la capacitat organitzativa! Si encara no ho heu fet, no us descuideu de comunicar la vostra recaptació (comunica la teva recaptació) que continuarà fent pujar el marcador fins al tancament de la campanya.

Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Fes pujar el marcador
Últims posts