Anar a la navegació principal
El blog d'activitats

Com publicar les vostres imatges?

Volem veure les vostres activitats a través de fotografies i vídeos. No dubteu a penjar les imatges des del següent enllaç. No us oblideu indicar-nos les

Volem veure les vostres activitats a través de fotografies i vídeos. No dubteu a penjar les imatges des del següent enllaç. No us oblideu indicar-nos les dades de la vostra entitat.

La publicació de les imatges al web no és immediata, ja que passen un procés de validació. Un cop validades, podreu veure que ja apareixen al mapa de les activitats per La Marató de TV3 en el termini d'una setmana.

Omplir l'espai web amb els vostres millors records de La Marató. Cada pas endavant en la recerca biomèdica, encara que sembli petit, és una gran victòria!

Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Fes pujar el marcador
Últims posts