Anar a la navegació principal
Marcador La Marató
Marcador La Marató
El blog d'activitats

Catalunya es bolca per la salut cardiovascular!

En la 31a edició de La Marató s'han superat totes les expectatives i s'han organitzat més de 3.000 activitats arreu del territori. Aquest any, a més a més, s'han organitzat activitats a 4 municipis de fora de Catalunya com Andorra La Vella, Estopanyà, Lausana i Sineu. 

La Marató 2022 ha tornat a ser un èxit també pel que fa a la recaptació. Gràcies a l'esforç de les més de 2.000 entitats participants, s'ha aconseguit un marcador final de programa de 8.034,807 pendent encara del tancament definitiu, el pròxim 31 de març. 

És per això que, un any més, us volem agrair de tot cor la mostra de suport i compromís amb La Marató d'enguany i us encoratgem a continuar organitzant activitats solidàries per tal de fer incrementar, entre tots, el marcador final. Com sabeu, tota la recaptació anirà destinada a sensibilització i recerca sobre salut cardiovascular

I recordeu, si ja heu fet la vostra activitat, no oblideu comunicar-nos la vostra recaptació. És molt senzill i no trigareu més de cinc minuts, us expliquem com fer-ho -pas a pas- en aquest vídeo

Finalment, volem compartir amb tots vosaltres l'accés a la galeria d'imatges de totes les activitats que heu organitzat de manera altruista i amb tant d'esforç. I als qui encara no les heu celebrat, animar-vos a compartir-les amb tots nosaltres. Sumem entre tots per la salut cardiovascular!

Bones festes i feliç 2023! 

Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Fes pujar el marcador
Últims posts