Anar a la navegació principal
Procés inscripció d'activitats per La Marató, 2022
Procés inscripció d'activitats per La Marató
2022: Salut cardiovascular

Benvinguts a La Marató per la salut cardiovascular

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio tindrà lloc el 18 de desembre; en la seva 31a edició estarà dedicada a la salut cardiovascular

Si voleu organitzar una activitat per recaptar fons per a l'edició d'enguany cal que feu la inscripció a https://espai-entitats-marato.tv3.cat. Sisplau, espereu a tenir totes les dades sobre l'entitat i l'activitat abans d'inscriure-la a través de la web.

Un cop inscrits, des del departament d'activitats validarem les dades i rebreu un correu electrònic amb les indicacions corresponents (incloent-hi l'ús del logotip exclusiu d'activitats). En cas d'inscriure-us per primera vegada, en el mateix correu de confirmació rebreu una contrasenya i el número d'entitat amb els quals podreu accedir al vostre espai.

Pel que fa a la campanya gràfica i el material de sensibilització, trobareu el cartell i el fulletó divulgatiu --tots dos en format Din A3: 29,7 x 42 cm-- a l'apartat "La Marató 2022" / "La campanya", perquè qui ho vulgui s'ho pugui descarregar.

Un projecte únic, aquest any per la salut cardiovascular

Per a cada nova edició de La Marató, la ciutadania pren la iniciativa en l'organització d'actes festius que tenen com a objectiu incrementar el marcador del programa. Són moltes les fórmules que les entitats ideen per recaptar diners en un ambient participatiu i solidari. Entre les més de 3.500 activitats que s'organitzen cada any hi trobem concerts, competicions esportives, festivals, caminades, dinars populars...

La mobilització de la societat catalana entorn de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és un dels trets que converteix aquest projecte en un esdeveniment únic, en una celebració col·lectiva que transcendeix el plató televisiu i la consolida com la gran festa de la solidaritat a Catalunya.

Des de La Fundació La Marató de TV3 us encoratgem a continuar organitzant activitats solidàries. En l'edició anterior vau recaptar entre tots més de 2 milions d'euros. Qualsevol activitat feta des de les persones i per a les persones és una gran aportació que fa pujar el marcador de La Marató.

Per a més informació, seguiu atents a les pròximes publicacions. La Marató diu molt de vosaltres!

Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Fes pujar el marcador
Últims posts