Anar a la navegació principal
Marcador La Marató
Marcador La Marató
El blog d'activitats

9.022.147 € per a la salut mental

La Marató 2021 ha tornat a ser un èxit. Gràcies a vosaltres vam aconseguir un final de programa ple de solidaritat i esforç, pendent encara del tancament definitiu del marcador, que es farà el 31 de març. Ens vam proposar trencar el mur de la salut mental, trencar el tabú i l'estigma que, malauradament, encara envolta aquests trastorns, donar veu a les persones i les famílies que hi conviuen, acompanyar-les.

Tots vosaltres formeu part d'una gran cadena humana que, des del 1992, ha aconseguit impulsar més de 800 projectes de recerca per aportar avenços clau en la qualitat i l'esperança de vida de les persones.

Només ens resta agrair-vos, una vegada més, la vostra participació en aquesta 30a Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

No us descuideu de comunicar la vostra recaptació (comuniqueu la vostra recaptació), que continuarà fent pujar el marcador fins al tancament de la campanya, si encara no ho heu fet.

Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Fes pujar el marcador
Últims posts