eEsport3

Els e-sports arriben a Esport3

Dilluns 14 de gener de 2019, a les 21.45, el canal Esport3 estrena les transmissions de la eFootball.Pro League, la competició del videojoc Pro Evolution Soccer (PES) impulsada per Gerard Piqué.

Aquesta és la primera experiència del canal Esport3 en el món dels e-sports, una tendència a l'alça que barreja la tecnologia i l'esport, i que està guanyant adeptes arreu del món. L'aposta d'Esport3 és per una modalitat purament esportiva, com és el PES, que recrea virtualment en una pantalla el que passaria en un partit de futbol convencional.

Per englobar tot el contingut d'aquest estil, el canal ha creat la marca eEsport3, amb la qual es vol tenir recorregut en el camp dels e-sports.

Dilluns, 14 de gener de 2019, es veurà com el Barça, representat pels gamers Álex Alguacil i Pau Lara, intenta guanyar el primer partit d'una competició en que també participen el Celtic de Glasgow, Schalke 04, Mònaco, Nantes i Boavista.

El dilluns es podrà veure el debut del Barça contra el Boavista, així com un resum dels altres dos partits de la jornada. Els comentaris aniran a càrrec d'Oriol Vidal i l'anàlisi tècnica arribarà de la mà de l'especialista en PES, Marc Mayolas.

La segona jornada es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de TV3.

eEsport3: una altra manera de viure el futbol és possible

Anar al contingut