El tràiler de la pel·lícula

"Durante la tormenta", el nou thriller d'Oriol Paulo

El 30 de novembre s'estrena la nova pel·lícula d'Oriol Paulo "Durante la tormenta". El director d'"El cuerpo" i "Contratiempo" ens introdueix de nou en un thriller en què la protagonista, interpretada per Adriana Ugarte, salva la vida a un nen amb conseqüències devastadores provocades per la seva bona acció. El tràiler de la pel·lícula, amb col·laboració de TV3, mostra breument la lluita d'aquesta dona per recuperar la seva filla.

Després de l'exitosa "Contratiempo" Oriol Paulo torna a la càrrega amb "Durante la tormenta".  El director català planteja dues preguntes: "Què passaria si per salvar una vida perdessis la teva?" i "què passaria si un dia et llevessis i la teva filla no ha existit mai?" Això és exactament el que proposa "Durante la tormenta", un thriller en què la segona pregunta fa de motor de tota la pel·lícula. El tràiler del film mostra com l'espectador viatge de la mà d'una dona desesperada per recuperar la seva filla, que sembla no haver existit mai. El tercer llargmetratge d'Oriol Paulo està protagonitzat per  Adriana Ugarte ("Julieta","Palmeras en la nieve"), Chino Darín ("La reina de España", "Historia de un clan"), Javier Gutiérrez ("El autor", "La isla mínima") i Miquel Fernández ("Cien años de perdón", "La gran familia española"), entre altres.

SINOPSI
Una interferència entre dos temps provoca que Vera (Adriana Ugarte), una dona feliçment casada i amb una filla,  salvi la vida d'un nen que va viure a casa seva fa 25 anys. Aquest acte de bona fe provoca que la protagonista desperti en una realitat en què la seva filla no hagi nascut i que el seu marit no la reconegui.

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Direcció: Oriol Paulo
Guió: Oriol Paulo i Lara Sendim
Producció: Atresmedia Cine,Think Studio, Colosé Producciones i Mirage Studio AIE amb la col·laboració de TV3, Atresmedia, Netflix, Vodafone, Cosmopolitan TV i Audiovisual S.G.R i amb la financiació del govern d'Espanya, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'ICAA i la Canary Islands Film.
Intèrprets: Adriana Ugarte,  Chino Darín, Javier Gutiérrez, Álvaro Morte, Nora Navas, Miquel Fernández, Clara Segura,  Mima Riera,  Albert Pérez, Aina Clotet, Francesc Orella, Ana Wagener, Silvia Alonso i  Belen Rueda.
Direcció de fotografia: Xavi Giménez
Música: Fernando Velázquez

tv3.cat/ficcio-i-cinema

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut