Dilluns 29, a les 22.05, a TV3

La vida de l'Àfrica està a punt de canviar. Estrenem "Drama"

Una comèdia canalla protagonitzada per Elisabet Casanovas, que es posa en la pell d'una postadolescent impulsiva, però adorable, l'Àfrica. La seva vida canviarà quan descobreixi que està embarassada... i no sap de qui
L'Àfrica, el Jordi i la Scarlett, el trio protagonista de "Drama"

La vida de l'Àfrica és la d'una postadolescent normal, és a dir, que comparteix una habitació en un pis de merda, té una feina que no li agrada i només espera que arribi el cap de setmana per poder sortir, emborratxar-se i oblidar-se de la seva insignificant vida. L'Àfrica ha decidit no decidir, però tot canviarà quan descobreixi que fa dos mesos es va quedar embarassada i no sap de qui.

A través d'un humor irreverent i canalla, es descobrirà què va succeir quan l'Àfrica es va quedar embarassada i com ara ha de començar a prendre decisions per solucionar el "Drama" que li cau a sobre.

 

La sèrie

"Drama" té 6 capítols i està especialment enfocada a "millennials" i a la generació Z. Vol transmetre una visió femenina i empoderada de la vida. És una comèdia amb un peu en el drama, que no busca l'acudit, sinó fer un humor que neixi de la naturalitat i de les malapteses emocionals dels personatges.  "Drama" parla de gent jove i, per tant, utilitza un llenguatge i un look que connecta amb ells i reflecteix el seu univers.

 

Els personatges

L'Àfrica (Elisabet Casanovas) és una "hater", una cabra boja i, malgrat tot, és adorable. Impulsiva, magnètica i amb un àcid sentit de l'humor, és un remolí d'emocions que arrossega amb ella qualsevol.


El Jordi (Artur Busquets) és el millor amic de l'Àfrica, divertit i sense complexos, sempre té una resposta per a tot. Passota i bon jan, pateix en silenci el seu amor per l'Àfrica.

 

La Scarlett (Júlia Bonjoch) és "veggiefriendly", pren "matcha" cada matí i fa ioga al menjador. No obstant això, i encara que sembli una noia simple i superficial, és la principal consellera de l'Àfrica i és ella qui moltes vegades la frena abans que faci alguna ximpleria.

 

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut