Els Instagram Live amb els protagonistes de "Drama"
Júlia Bonjoch, Artur Busquets, Ignatius Farray i Elisabet Casanovas. Ells són els protagonistes de "Drama", la nova ficció dels dilluns. I les tardes abans de l'emissió, els podràs preguntar el que vulguis a l'Instagram de TV3.
Els Instagram Live amb els protagonistes de "Drama"
Els dilluns, a l'Instagram de TV3

Els Instagram Live amb els protagonistes de "Drama"

Júlia Bonjoch, Artur Busquets, Ignatius Farray i Elisabet Casanovas. Ells són els protagonistes de "Drama", la nova ficció dels dilluns. I les tardes abans de l'emissió, els podràs preguntar el que vulguis a l'Instagram de TV3.

Instagram Live amb els protagonistes de "Drama"

A partir d'ara, la nit dels dilluns és un "Drama". I cada dilluns a la tarda, abans de l'emissió dels dos capítols, tindrem l'oportunitat de parlar-ne amb els seus protagonistes. El dia de l'estrena de la sèrie per TV3,  la Júlia Bonjoch (Scarlett) i l'Artur Busquets (Jordi) contestaran les vostres preguntes a l'Instagram de TV3. Ells interpreten els millors amics, i companys de pis, de l'Àfrica (Elisabet Casanovas).

 

DILLUNS 29 JUNY a les 16.30 - Júlia Bonjoch i Artur Busquets 

¿Qui no té una amiga que es posa sempre on no la demanen i que fins i tot ha pres decisions per tu alguna vegada? És divertida, pots plorar al seu costat quan ho necessites, i és una gran companya de festa quan tot va malament. Però algunes vegades, tens ganes de matar-la.

Júlia Bonjoch interpreta a l'Scarlett, aquella persona imprescindible per a l'Àfrica, però amb qui té molt poques coses en comú. 

 

 

L'Artur Busquets és en Jordi, aquell amic que va a la seva, que viu i deixa viure. Sempre ve de gust tenir algú com ell a prop, mai et decepcionarà. El seu bon humor i la seva predisposició per fer plans i sortir de la rutina ajuden a dispersar els pensaments que moltes vegades persegueixen l'Àfrica. 

L'Artur és una cara coneguda de TV3 i ha participat en sèries com "Cites" i "Com si fos ahir".  

 

DILLUNS 6 JULIOL a les 16.30 - Ignatius Farray

L'humorista i col·laborador en nombrosos projectes radiofònics i televisius Ignatius Farray és el pare de l'Àfrica a la ficció. Després de la mor de la seva parella, la mare de l'Àfrica, l'amor truca a la seva porta. No és un pare convencional, però qui diu el que és o no "normal"? 

L'Ignatius Farray interpreta el pare de l'Àfrica a
 

 

DILLUNS 13 JULIOL a les 16.30 - Elisabet Casanovas

L'Àfrica (Elisabet Casanovas) és una noia de 20 anys que viu la vida intensament i amb freqüents canvis d'humor. Potser és madura per la seva edat, però no aconsegueix governar la seva pròpia vida. 

L'apartament on viu amb els seus dos amics, l'Scarlett  i en Jordi, cau a trossos, té una feina precària i fa classes de repàs a un dimoni en forma de nena que no para d'opinar constantment sobre allò que fa o deixa de fer. Si a tot això hi afegim que el seu pare, interpretat per Ignatius Farray, és més intens que ella, el "drama" està servit. Per si això fos poc, la seva vida canvia radicalment quan descobreix que està embarassada i no sap qui és el pare. Qui no quedaria en xoc després de veure les dues ratlles del Predictor? 

 

La sèrie

"Drama" és una sèrie creada per Dani Amor i dirigida per Ginesta Guindal ("Vida perfecta" de Leticia Dolera, "El vecino" de Nacho Vigalondo i "Heavies tendres" de Juanjo Sáez). El seu creador volia mostrar la realitat que viuen els joves. Amb una visió feminista, i fugint dels esterotips, aquesta sèrie, produida per RTVE en col·laboració amb El Terrat, espera enganxar-vos a totes.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut