• L'herència (I)
  Veure vídeo

  L'herència (I)

  Àngela Surroca, Clara Jornet i Blanca Picany reben una carta d'un notari de Reus. El dia de la citació saben que Robert Anglada les fa hereves d'un centre termal situat al municipi de Montbrió del Camp, sempre que acceptin unes disposicions testamentàries concretes. La notícia arriba en un moment delicat de les seves vides.
  Antoni Castells, marmessor de les últimes voluntats del Robert Anglada, present en la lectura del testament, els aconsella que es quedin l'herència i que visitin les instal·lacions per fer-se una idea de què es tracta. Paral·lelament, s'aniran descobrint personatges directament lligats al centre termal -Anna Miralpeix, gerent del centre en absència del Robert Anglada- i a la comarca -Octavi Cabot-. Durant la visita, animades pel que han vist, decideixen visitar altres instal·lacions de les mateixes característiques abans de prendre una decisió. El testament en aquest aspecte és molt clar: si elles tres no es fan càrrec, conjuntament, del centre termal, perdran l'herència.

  Àngela Surroca, Clara Jornet i Blanca Picany reben una carta d'un notari de Reus. El dia de la citació saben que Robert Anglada les fa hereves d'un centre termal situat al municipi de Montbrió del Camp, sempre que acceptin unes disposicions testamentàries concretes. La notícia arriba en un moment delicat de les seves vides. Antoni Castells, marmessor de les últimes voluntats del Robert Anglada, present en la lectura del testament, els aconsella que es quedin l'herència i que visitin les instal·lacions per fer-se una idea de què es tracta. Paral·lelament, s'aniran descobrint personatges directament lligats al centre termal -Anna Miralpeix, gerent del centre en absència del Robert Anglada- i a la comarca -Octavi Cabot-. Durant la visita, animades pel que han vist, decideixen visitar altres instal·lacions de les mateixes característiques abans de prendre una decisió. El testament en aquest aspecte és molt clar: si elles tres no es fan càrrec, conjuntament, del centre termal, perdran l'herència.

 • L'herència (II)
  Veure vídeo

  L'herència (II)

  Descobridores del que suposa un negoci com el dels centres termals, decideixen anar a visitar un dels de més recent creació: Caldea. És aquí on l'aigua és un element màgic que les tres dones, receloses "a priori" l'una de l'altra, trobaran un espai de comunicació i d'acostament que les portarà a prendre una determinació sobre l'acceptació de l'herència.
  Dos dies després de l'estada a Andorra, les tres dones són a casa del notari per notificar-li quina determinació ha pres cadascuna . Superats alguns dubtes inicials, Àngela, Clara i Blanca accepten fer-se càrrec del centre termal, tot i els estranys condicionaments i els enigmàtics personatges del testament.
  Un pas de temps marca les accions posteriors: els preparatius que estan portant a terme per adequar el centre. El dia de la posada en funcionament de les noves instal·lacions es descobreixen els perfils d'alguns dels personatges presentats en el capítol anterior i apareix un personatge clau en les relacions de les tres protagonistes.

  Descobridores del que suposa un negoci com el dels centres termals, decideixen anar a visitar un dels de més recent creació: Caldea. És aquí on l'aigua és un element màgic que les tres dones, receloses "a priori" l'una de l'altra, trobaran un espai de comunicació i d'acostament que les portarà a prendre una determinació sobre l'acceptació de l'herència. Dos dies després de l'estada a Andorra, les tres dones són a casa del notari per notificar-li quina determinació ha pres cadascuna . Superats alguns dubtes inicials, Àngela, Clara i Blanca accepten fer-se càrrec del centre termal, tot i els estranys condicionaments i els enigmàtics personatges del testament. Un pas de temps marca les accions posteriors: els preparatius que estan portant a terme per adequar el centre. El dia de la posada en funcionament de les noves instal·lacions es descobreixen els perfils d'alguns dels personatges presentats en el capítol anterior i apareix un personatge clau en les relacions de les tres protagonistes.

 • La sèquia
  Veure vídeo

  La sèquia

  No els han concedit el crèdit que van demanar per pagar les obres. El senyor Castells els aconsella que busquin un aval. Demanen a l'Octavi Cabot que sigui el seu avalador. Ell accepta a canvi que pugui quedar-se el balneari si elles no poden pagar el crèdit. Arriba una senyora al balneari, a la qual van practicar una mastectomia. El càncer se li ha tornat a reproduir. Es pensen que és la Maria del Mar Prado. Apareix un marroquí a la cuina del balneari i, com que necessiten gent, el Marc el contracta. A la senyora Anna Miralpeix no li fa gaire gràcia.

  No els han concedit el crèdit que van demanar per pagar les obres. El senyor Castells els aconsella que busquin un aval. Demanen a l'Octavi Cabot que sigui el seu avalador. Ell accepta a canvi que pugui quedar-se el balneari si elles no poden pagar el crèdit. Arriba una senyora al balneari, a la qual van practicar una mastectomia. El càncer se li ha tornat a reproduir. Es pensen que és la Maria del Mar Prado. Apareix un marroquí a la cuina del balneari i, com que necessiten gent, el Marc el contracta. A la senyora Anna Miralpeix no li fa gaire gràcia.

 • Cultures confrontades
  Veure vídeo

  Cultures confrontades

  El Pere està enfadat perquè l'Àngela no és mai a casa.
  Arriben uns àrabs i demanen que no els serveixin porc. l'Anna Miralpeix s'oblida de dir-
  ho a la cuina, el senyor Larqui es queixa i llavors preparen un cuscús.
  La Blanca es deprimeix per un article del diari que parla d'ella.
  L'Àngela contracta el Raschid com a cassoler, tot i que no té els papers en regla.
  La Clara, la Blanca i l'Àngela entren en una habitació de les golfes, troben unes cartes, se les emporten i les llegeixen. Tenen dubtes sobre la mort del Robert.

  El Pere està enfadat perquè l'Àngela no és mai a casa. Arriben uns àrabs i demanen que no els serveixin porc. l'Anna Miralpeix s'oblida de dir-ho a la cuina, el senyor Larqui es queixa i llavors preparen un cuscús. La Blanca es deprimeix per un article del diari que parla d'ella. L'Àngela contracta el Raschid com a cassoler, tot i que no té els papers en regla. La Clara, la Blanca i l'Àngela entren en una habitació de les golfes, troben unes cartes, se les emporten i les llegeixen. Tenen dubtes sobre la mort del Robert.

 • Llapis de colors
  Veure vídeo

  Llapis de colors

  Arriba al balneari un matrimoni que té problemes amb el seu fill; la mare li dóna una bufetada, ell tira la gorra al llac i tothom es pensa que s'ha ofegat.
  Arriba la Marta, la filla de la Clara, per fer unes pràctiques de fisioteràpia; confessa a la seva mare que és lesbiana. Ella s'ho agafa bastant bé. La Clara admet que li agrada l'Antoni.
  El Pere demana a l'Àngela que deixi de treballar i torni a casa. Ella no ho accepta perquè aquesta feina li agrada.
  Arriba la Rosa Bertran, la substituta de la Blanca a la televisió; es fan amigues. L'Antoni i la Blanca van a sopar.
  La Maria del Mar Prado anuncia la seva arribada.

  Arriba al balneari un matrimoni que té problemes amb el seu fill; la mare li dóna una bufetada, ell tira la gorra al llac i tothom es pensa que s'ha ofegat. Arriba la Marta, la filla de la Clara, per fer unes pràctiques de fisioteràpia; confessa a la seva mare que és lesbiana. Ella s'ho agafa bastant bé. La Clara admet que li agrada l'Antoni. El Pere demana a l'Àngela que deixi de treballar i torni a casa. Ella no ho accepta perquè aquesta feina li agrada. Arriba la Rosa Bertran, la substituta de la Blanca a la televisió; es fan amigues. L'Antoni i la Blanca van a sopar. La Maria del Mar Prado anuncia la seva arribada.

 • Maria del mar prado
  Veure vídeo

  Maria del mar prado

  Arriba la Maria del Mar Prado al balneari i anuncia que té a les seves mans el testament del Robert. Diu que el balneari és seu, però el document no és vàlid.
  L'exmarit de la Clara també hi arriba i la culpa del fet que la seva filla sigui lesbiana. Ell no ho accepta. L'Antoni i la Blanca es fan un petó, i ell li regala un llibre amb una dedicatòria. L'Antoni fa un massatge a la Clara i també li fa un petó i la convida a sopar. La Clara llegeix la dedicatòria, es disgusta i exclama: "Els homes, quina merda!".
  El fill de l'Àngela decideix quedar-se a viure al balneari. El Marc està enamorat i a la cuina ho fa tot al revés i crida a tothom.
  El Raschid vol posar un anunci al diari per casar-se i aconseguir la nacionalitat.

  Arriba la Maria del Mar Prado al balneari i anuncia que té a les seves mans el testament del Robert. Diu que el balneari és seu, però el document no és vàlid. L'exmarit de la Clara també hi arriba i la culpa del fet que la seva filla sigui lesbiana. Ell no ho accepta. L'Antoni i la Blanca es fan un petó, i ell li regala un llibre amb una dedicatòria. L'Antoni fa un massatge a la Clara i també li fa un petó i la convida a sopar. La Clara llegeix la dedicatòria, es disgusta i exclama: "Els homes, quina merda!". El fill de l'Àngela decideix quedar-se a viure al balneari. El Marc està enamorat i a la cuina ho fa tot al revés i crida a tothom. El Raschid vol posar un anunci al diari per casar-se i aconseguir la nacionalitat.

 • Les joies
  Veure vídeo

  Les joies

  La Clara i la Blancla descobreixen que l'Antoni juga a dues bandes. Arriba l'Alícia, una antiga nòvia de l'Antoni i diu que, quan l'Antoni era metge, va seduir una menor i per això va haver de deixar la medicina. Les joies que el Robert va deixar a la Maria del Mar Prado són falses.
  L'Anna Miralpeix diu que el Robert va vendre els diamants per poder acompanyar la Maria del Mar Prado en una gira.
  A la cuina fan un pastís per a la Maria del Mar Prado, que el seu secretari no accepta perquè és de color groc. La Glòria confessa que va ser monja.
  Una veïna de l'Àngela s'entén amb el seu marit.

  La Clara i la Blancla descobreixen que l'Antoni juga a dues bandes. Arriba l'Alícia, una antiga nòvia de l'Antoni i diu que, quan l'Antoni era metge, va seduir una menor i per això va haver de deixar la medicina. Les joies que el Robert va deixar a la Maria del Mar Prado són falses. L'Anna Miralpeix diu que el Robert va vendre els diamants per poder acompanyar la Maria del Mar Prado en una gira. A la cuina fan un pastís per a la Maria del Mar Prado, que el seu secretari no accepta perquè és de color groc. La Glòria confessa que va ser monja. Una veïna de l'Àngela s'entén amb el seu marit.

 • Els pactes
  Veure vídeo

  Els pactes

  L'Àngela descobreix que l'Anna continua escrivint cartes al Robert. Ella creu que el Robert no és mort. Arriba un polític amic de l'Octavi Cabot a les termes, i esperen un polític de Madrid. Cabot pacta amb els polítics la revitalització de la zona i la construcció d'un casino a les termes; la Blanca els sent parlar.
  El Ramon prepara unes herbes laxants per al Gianni, i el Marc es pensa que ho han tirat al menjar.

  L'Àngela descobreix que l'Anna continua escrivint cartes al Robert. Ella creu que el Robert no és mort. Arriba un polític amic de l'Octavi Cabot a les termes, i esperen un polític de Madrid. Cabot pacta amb els polítics la revitalització de la zona i la construcció d'un casino a les termes; la Blanca els sent parlar. El Ramon prepara unes herbes laxants per al Gianni, i el Marc es pensa que ho han tirat al menjar.

 • L'aniversari
  Veure vídeo

  L'aniversari

  El Miquel i la Queti van al centre termal per celebrar les noces d'or. La seva filla llegeix el diari de la seva mare i descobreix relacions amoroses del passat.
  El Raschid ja té els papers en regla.
  El Bernat deixa la carrera. Ara pertany a un grup anomenat Àuria i visita la seva mare perquè necessita diners.
  A la Glòria se li acaba el contracte, però l'hi renoven.
  A la cuina han perdut un pollastre.
  L'Anna Miralpeix vol deixar les termes.
  La Blanca i el Cabot comencen a intimar.

  El Miquel i la Queti van al centre termal per celebrar les noces d'or. La seva filla llegeix el diari de la seva mare i descobreix relacions amoroses del passat. El Raschid ja té els papers en regla. El Bernat deixa la carrera. Ara pertany a un grup anomenat Àuria i visita la seva mare perquè necessita diners. A la Glòria se li acaba el contracte, però l'hi renoven. A la cuina han perdut un pollastre. L'Anna Miralpeix vol deixar les termes. La Blanca i el Cabot comencen a intimar.

 • Adeptes
  Veure vídeo

  Adeptes

  A la cuina fan una porra per veure qui es quedarà el balneari.
  La Marta presenta la Irene, la seva parella, a la seva mare: la Clara s'estranya
  en veure que és més gran que la seva filla. Primer es barallen, però després fan les paus.
  La Clara i la Irene es fan un petó: l'Anna Miralpeix ho veu.
  Un periodista amic de la Blanca diu que el grup al qual pertany el Bernat és una secta i aconsegueix proves per denunciar el cap del grup.
  El Jaume dóna un cop de puny al Lluís Pibernat.
  El Bernat marxa amb el Lluís Pibernat.
  Nova lectura del testament: la Blanca, la Clara i l'Àngela són ja propietàries del balneari.

  A la cuina fan una porra per veure qui es quedarà el balneari. La Marta presenta la Irene, la seva parella, a la seva mare: la Clara s'estranya en veure que és més gran que la seva filla. Primer es barallen, però després fan les paus. La Clara i la Irene es fan un petó: l'Anna Miralpeix ho veu. Un periodista amic de la Blanca diu que el grup al qual pertany el Bernat és una secta i aconsegueix proves per denunciar el cap del grup. El Jaume dóna un cop de puny al Lluís Pibernat. El Bernat marxa amb el Lluís Pibernat. Nova lectura del testament: la Blanca, la Clara i l'Àngela són ja propietàries del balneari.

 • Pervivència
  Veure vídeo

  Pervivència

  Un grup de guionistes va al centre termal per continuar la sèrie que estan escrivint, fan una visita a la cuina i la Glòria els deixa llegir les seves idees.
  El Ferran dóna un cop de puny al Tomàs perquè es pensa que s'entén amb la seva nòvia.
  La filla de la senyora Ribalta porta les cendres de la seva mare a les termes i les enterren al costat de la sequoia.
  El Cabot presenta la Blanca als seus fills durant un dinar.
  La Clara creu que l'Àngela pot tenir una cosa greu.
  L'Antoni i la Clara es fan un petó.

  Un grup de guionistes va al centre termal per continuar la sèrie que estan escrivint, fan una visita a la cuina i la Glòria els deixa llegir les seves idees. El Ferran dóna un cop de puny al Tomàs perquè es pensa que s'entén amb la seva nòvia. La filla de la senyora Ribalta porta les cendres de la seva mare a les termes i les enterren al costat de la sequoia. El Cabot presenta la Blanca als seus fills durant un dinar. La Clara creu que l'Àngela pot tenir una cosa greu. L'Antoni i la Clara es fan un petó.

 • Desenllaç
  Veure vídeo

  Desenllaç

  La Glòria arriba a la cuina amb ulleres de sol.
  El Raschid encén espelmes per lligar amb l'Amàlia.
  A les termes es reuneixen una vident i
  dos companys seus per preparar un programa de ràdio. Un d'ells té un somni on veu la mort d'algú.
  L'Àngela és a l'hospital per fer-se unes proves i l'Anna Miralpeix es fa càrrec de la seva feina; el Pere visita l'Àngela amb la intenció de reconciliar-s'hi.
  L'Octavi dóna un xec en blanc a la Blanca perquè compri la part de les termes que l'Àngela vol vendre. L'Octavi demana a la Blanca que es casi amb ell. La Blanca no pot dormir i va a l'habitació de la Clara.
  Troben l'Antoni Castells mort al costat del llac.
  Arriba una persona forastera al centre termal que demana per l'Anna Miralpeix.

  La Glòria arriba a la cuina amb ulleres de sol. El Raschid encén espelmes per lligar amb l'Amàlia. A les termes es reuneixen una vident i dos companys seus per preparar un programa de ràdio. Un d'ells té un somni on veu la mort d'algú. L'Àngela és a l'hospital per fer-se unes proves i l'Anna Miralpeix es fa càrrec de la seva feina; el Pere visita l'Àngela amb la intenció de reconciliar-s'hi. L'Octavi dóna un xec en blanc a la Blanca perquè compri la part de les termes que l'Àngela vol vendre. L'Octavi demana a la Blanca que es casi amb ell. La Blanca no pot dormir i va a l'habitació de la Clara. Troben l'Antoni Castells mort al costat del llac. Arriba una persona forastera al centre termal que demana per l'Anna Miralpeix.

Anar al contingut