"Petitet", de Carles Bosch
"Petitet", de Carles Bosch
Del 4 al 10 de juny, Roda de Berà

Quatre produccions de TV3 participen al FIC-CAT 2018

Del dia 4 al 10 de juny, el municipi Roda de Berà, a la comarca del Tarragonès, acollirà l'onzena edició del FIC-CAT, el Festival Internacional de Cinema Català Costa Daurada, en què participaran un total de 4 treballs documentals que són coproduccions o compten amb la participació de TV3, entre d'altres.

Aquest any, l'eix temàtic del festival són les localitzacions i la figura dels localitzadors. Els guardons als quals poden optar els treballs presentats que competeixen en la Selecció Oficial són el Premi del jurat, en les diferents modalitats del  FIC-CAT (llargmetratges, curtmetratges, documentals, videoclips i centres educatius), el Premi a les millors localitzacions exteriors, el Premi Nova Crítica i el Premi del públic.

En la categoria de documentals, les coproduccions de TV3 que hi participen són "Petitet", de Carles Bosch; "Jarabe contra el càncer", d'Albert Solé; "Fràgils", de Lluís Jené, Amanda Sans i Oriol Gispert, i "Més enllà de l'objectiu: Dalí i Lacroix", d'Antonio Pérez Molero i Céline Formentin. Aquestes dos últims treballs seran dos de les estrenes del FIC-CAT en la modalitat de documentals.

 

"Petitet", una producció de Lastor Media i Turkana Films, amb la coproducció de TV3, segueix el somni del músic gitano Joan Ximénez Petitet.

"Jarabe contra el càncer" explica la lluita del cantant Pau Donés contra aquesta malaltia. És una producció de Minimal Films, TV3 i Movistar.

"Fràgils" és el retrat de quatre nenes, nascudes en situacions de pobresa extrema, deu anys després. És una coproducció de La Lupa Produccions SL, Amanda Sans Pantling, Lluís Jené i TV3, i compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat.

"Més enllà de l'objectiu: Dalí i Lacroix" se situa el 1970, quan el fotògraf francès i la seva dona, de vacances a Cadaqués, somien trobar-se amb Salvador Dalí. És una producció d'Inicia Films amb la coproducció de TV3.

Anar al contingut