"Chasing Coral", de Jeff Orlowski
"Chasing Coral", de Jeff Orlowski
Dijous 20 de juliol, a les 19.00, Aquàrium de Barcelona

L'Aquàrium de Barcelona convida a l'estrena de "Chasing Coral"

Dirigit per Jeff Orlowski, guardonat amb un Emmy per "Chasing Ice", se centra en el problema que afecta els ecosistemes marins, i causa la decoloració i mortalitat en massa del corall. S'ha filmat al llarg de tres anys, s'han fet més de 650 hores de rodatge en aigües submarines, en una trentena de països, i ha comptat amb la col·laboració d'unes 500 persones arreu del món. "Chasing Coral" va rebre el premi del públic en l'última edició de Sundance. Cal reserva prèvia per assistir a l'estrena.

A "Chasing Coral", submarinistes, científics i fotògrafs d'arreu del món organitzen una campanya submarina per documentar la desaparició dels esculls de coralls. L'Aquàrium de Barcelona convida a l'estrena del documental, guardonat a l'International Sundance Film Festival amb el premi del públic. La convocatòria ha estat un èxit i només queden quatre entrades. Si hi esteu interessats, cal enviar un correu amb el vostre nom, cognom i telèfon a documentals@ccma.cat. Les entrades són vàlides a partir de 12 anys. Les primeres quatre persones que demanin la invitació la tenen assegurada!

L'estrena comptarà amb la presència de Gonzalo Pérez-Rosales, membre  de  l'equip  de  la  pel·lícula i estudiant del Màster de Biodiversitat i Gestió del Medi Ambient – Ecosistemes coral·lins (EPHE); Jordi  Boada,  investigador postdoctoral en CEAB-CSIC, expert  en anàlisi  dels  canvis  en  els ecosistemes marins,  i Patrici   Bultó,  director tècnic de l'Aquàrium   de   Barcelona.

Aquest és el segon treball del director Jeff Orlowski, guanyador d'un Emmy per l'aclamat documental "Chasing Ice", sobre el canvi climàtic i el desglaç dels pols, emès a TV3 en el programa "Sense ficció" el 2014. En aquesta ocasió, "Chasing Coral" documenta la tràgica transformació que pateix el fons marí: una onada de calor submarina està matant els coralls en tot el planeta.

 

 

Projecció
Dijous 20 de juliol, a les 19.00
Aquàrium de Barcelona

 

Reserva d'entrades
Envieu un correu a documentals@ccma.cat amb el vostre nom, cognom, telèfon i el títol "Chasing Coral".
Vàlides a partir de 12 anys.

 

Premis
Premi del públic, International Sundance Film Festival, 2017


Dirigit per Jeff Orlowski.

Anar al contingut