Promoció programacióA partir del 27 de novembre

"La Granja del Pas" s'estrena als cinemes

L'últim documental de Sílvia Munt se centra en els afectats pels desnonaments i les activitats de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Sabadell. Arribarà a sales de cinema de Barcelona, Lleida, Girona, Cambrils, Palma i Madrid divendres, 27 de novembre. L'endemà, l'equip el presentarà als Cinemes Girona de Barcelona amb la presència d'alguns dels personatges. "La Granja del Pas" és una producció d'Intent Produccions SL, en coproducció amb TVC.

"La Granja del Pas" s'estrena divendres, 27 de novembre, a les sales de cinema. Si voleu veure el documental amb l'equip i part dels protagonistes, aneu dissabte 28 de novembre als Cinemes Girona de Barcelona. La sessió començarà a les 18.00, amb una breu presentació del documental. Després de la projecció del documental hi haurà un col·loqui.

El documental va rebre el primer premi de la secció "Tiempo de Historia" de la Semana Internacional de Cine de Valladolid, Seminci 2015. Pròximament participarà a Humans Fest, Festival Internacional de Cine y Derechos Humanos de València i a FIPA, Festival International de Programmes Audiovisuels. Aquesta producció d'Intent Produccions SL en coproducció amb TVC s'emetrà al programa de TV3 "Sense ficció".

 

Sinopsi
La precarietat econòmica que estem vivint al nostre país ens sacseja cada dia, però la fredor de les xifres no pot explicar, ni remotament, el patiment que estan suportant les persones que es troben en aquesta situació i, el que és més important encara, la transformació que en molts casos experimenten.

Després de conviure amb ells durant un any, la pel·lícula se centra en les històries humanes. Des del seu relat comparteix amb ells la seva veritat, on expliquen de manera senzilla i directa el seu dolorós camí, les seves experiències, les seves pors, però també l'alegria de tornar a creure en les seves pròpies forces; un viatge personal que trenca un mur atàvic a l'interior de qui ho escolta.

"La granja del pas" mostra una realitat d'on sorgeixen les preguntes més essencials, les profundes contradiccions d'una societat al límit de les seves forces, la necessitat de replantejar-se el futur i l'intens desig d'alliberar-se.

 

 

 

 

Projeccions
Barcelona - Cinemes Girona
Girona - Cinema Truffaut
Tarragona - Cine Rambla de l'Art
Madrid - Cine Artístic Metropol
Madrid - Fundació Sgae Cine Berlanga
Madrid - Café Kino (passis per confirmar de desembre a gener)


Premis
Primer Premi de la secció "Tiempo de Historia" de Seminci, Semana Internacional de Cine de Valladolid, Seminci, 2015


Festivals
Seminci, Semana Internacional de Cine de Valladolid, Seminci, 2015
Humans Fest, Festival Internacional de Cine y Derechos Humanos de València (del 10 al 18 de desembre, 2015)
FIPA, Festival International de Programmes Audiovisuels (del 19 al 24 de gener, 2016)


Fitxa tècnica
Direcció: Sílvia Munt
Guió: Sílvia Munt, Raquel Cors i Daniel Lacasa
Direcció de fotografia i muntatge: Daniel Lacasa
Segona operadora de càmera: Raquel Cors
So: Nacho Ybarra
Producció: Sílvia Munt
Coordinació de producció: Mónica Muñoz
Producció executiva: Ramon Madaula
Producció executiva TVC: Jordi Ambròs
Producció delegada TVC: Joan Pavon
Postproducció àudio: OIDO
Una producció d'Intent Produccions SL, en coproducció amb TVC.


Sílvia Munt, directora
Actriu i directora de cinema i televisió. Va debutar com a actriu el 1977 i ha participat en més de cinquanta pel·lícules. Va ser guardonada amb dos Premis Goya com a actriu per "Alas de mariposa", de Juanma Bajo Ulloa, i per la direcció del Millor Curt Documental amb "Lalia".
Directora del llargmetratge "Pretextos" (2008), Premi a la Millor Direcció al Festival de Màlaga i de diverses TV movies, com "Mar de plástico" (2010), que va ser nominada als Premis Gaudí.

 

Més informació sobre el documental a Catalunya
Web Documentals TV3 
Subscriu-te al butlletí   
documentals@ccma.cat

 

 

Anar al contingut