Dijous 4, 11, 18 i 25, a les 22.00, Cinemes Texas, Barcelona

Estrena de "Hannah, la travesía inédita del budismo"

Història inèdita de Hannah Nydahl i la seva aventura portant el budisme tibetà a Occident. Va rebre el premi al millor documental al Festival de Cinema de Vancouver i el premi del públic al millor documental a Egyptian Theatre, Los Angeles, el 2016. La directora, Marta György Kessler, presentarà l'estrena el dijous 4 de maig als Cinemes Texas de Barcelona.
"Hannah, la travesía inédita del budismo", de  Marta György Kessler

"Hannah, la travesía inédita del budismo", de Marta György Kessler

"Hannah, la travesía inédita del budismo" s'estrena el dijous 4 de maig als Cinemes Texas de Barcelona amb la presència de la directora, Marta György Kessler, qui obrirà la sessió i el cine fòrum posterior.

La pel·lícula segueix Hannah i el seu marit Oli Nydahl des de les seves arrels desenfrenades i idealistes com a hippis a Copenhaguen fins a la ciutat de Katmandú, on l'any 1968 es van convertir en els primers estudiants occidentals de La seva Santedat el XVI Karmapa a Nepal. Després d'una època de formació, van recórrer durant dècades Europa i Amèrica per difondre el budisme.  Van viatjar a més de 80 països on van fundar més de 600 centres de meditació per a persones laiques.

Per a la directora, que va passar quinze anys viajant amb la parella i amb alguns dels Lames budistes més famosos, "És una aventura amb significat històric, amb una narrativa tan enriquidora i profunda, que era molt important que no només expliquéssim la història, si no que realment commoguéssim a la gent amb ella".

 

Podeu veure el tràiler aquí.

 

Projeccions
Dijous 4, 11, 18 i 25, a les 22.00, Cinemes Texas, Barcelona