"Proximity", de Taylor Steele
"Proximity", de Taylor Steele
Del 5 al 7 de juliol, Jardí del Baluard, Museu Marítim de Barcelona

Barcelona Surf Film Festival

Torna a Barcelona el festival de referència per a surfistes i amants del mar. Sota el lema #LifeBetweenSwells, ofereix cinema a l'aire lliure amb una selecció de les millors pel·lícules del surf del moment, a part de música en directe, xerrades i exposicions.

La cinquena edició del Barcelona Surf Film Festival 2017 se celebra del 5 al 7 de juliol en un nou espai, els Jardins del Baluard del Museu Marítim de Barcelona, sota el lema #LifeBetweenSwells, i amb un horari amplicat, des de les 18.00 a mitjanit. En la secció oficial del BCNSFF17 es podran veure els següents documentals:

 

"PROXIMITY"
Direcció: Taylor Steele
 
"Proximity" emparella llegendes vives del surf amb els surfistes més prometedors d'avui, mostrant aquestes icones de diferents generacions en diversos indrets arreu del món. Està dirigida per la guardonada cineasta californiana Taylor Steele i la protagonitzen les parelles formades per Craig Anderson i Rob Machado a Xile, Stephanie Gilmore i Dave Rastovich al desert de Baixa Califòrnia, Shane Dorian i Albee Layer al nord d'Europa, i John Florence amb Kelly Slater al Pacífic Sur.

 

 
 

"FISHPEOPLE"

Direcció: Keith Malloy
 
Històries d'una selecció única de personatges que han dedicat les seves vides al mar. Apareixen Dave Rastovich, Kimi Werner, Matahi Drollet, entre d'altres.
 
 

 

 

Direcció: Nathan Oldfield
 
Poema d'amor visual que explora la gratitut viscuda als viates de surf. És la celebració en aigua salada de l'exquisida preciositat d'estar vius. Filmat a Austràlia, Nova Zelanda, Papua Nova Guinea i Sri Lanka, és l'última obra del premiat cineasta australià Nathan Oldfield, autor de "Lines From a Poem", "Seaworthy", "The Heart & The Sea" i "Gathering".

 

 

 

"BEING THERE"
Direcció: Léa Brassy
 
L'aventurer polar Vincent Colliard i la surfista Léa Brassy s'embarquen en una romàntica aventura que uneix la seva passió per la muntanya i el mar. "Being There" és la història de la seva preparació i la seva setmana d'expedició, 65 km d'esquí autònom a través d'una vall cobert de neu al nord d'Islàndia fins a dues remotes badies on s'havia practicat mai el surf.
 
 

 

 

"GIVEN"
Direcció: Jess Bianchi
 
Narrada a partir de l'experiència d'un nen de sis anys, "Given" segueix una família de surfistes llegendaris, Daize i Aamion Goodwi, des de casa seva a l'illa Kauai, a Hawaii, en un viatge al voltant del món en què visitaran 6 continents, 15 països i 40 ciutats.
 
"Given" és la història d'un llegat que porta una família (surfistes llegendaris Daize i Aamion Goodwin) a una aventura des de casa seva, a Kauai, a voltar el món. La història està narrada a través dels records d'un nen de 6 anys, "Given" és sobre l'amor i els llaços de la família, la recerca de surf, i el poder de la imaginació d'un nen.

 

 

 
"WELCOME TO RAGLAN"
Direcció: Sara Guix
Curtmetratge
 
Resum d'un any vivint en un petit poble de 3.000 habitants de la costa oest de l'illa nord de NZ. El tret més característic del poble és el surf, però Raglan té molt més per mostrar. Raglan és un paradís.
 

 

 
Més informació
Barcelona Surf Film Festival
Facebook @bcnsff
Twitter      @BCNSFF  
Hashtags #LifeBetweenSwells
#BCNSFF17
Anar al contingut