Anar a la navegació principal
 • LA VIDA DE SALVADOR ALLENDE

  El documental "Salvador Allende" segueix la vida del president xilè des de la seva infància a Valparaíso fins a la seva mort, l'11 de setembre de 1973, després del cop d'Estat militar, i ho fa a través de documents d'arxius, àlbums de fotos i entrevistes.

 • El taxista full.

  (Data d'emissió 23/07/2007)Jose R. desenvolupa la seva rutina de conductor de taxi pels carrers de Barcelona. La seva vida seria igual a la de qualsevol taxista de 52 anys, si no fós perquè els taxis que condueix són robats. Jose roba per a poder treballar. Com es pot arribar a una situació tan absurda? Es tracta d'un boig, o d'un treballador sense treball a qui la lògica del Sistema ha abocat sense remei a semblant paradoxa?

 • EN UN MOMENTO DADO

  (Data d'emisió: 27/08/07)La fama internacional d'en Johan Cruyff com a jugador de futbol és encara notable entre els habitants de Barcelona, la ciutat on viu actualment i on ha jugat molts anys.

 • CANDOMBÉ, TAMBORS A LA CIUTAT, dilluns 20 a SALA 33 DOCUMENTAL

  (Emès el 20/08/07) En Matías, fill de pares uruguaians, viu a Barcelona. Els seus pares hi van arribar fa 30 anys. A casa seva sempre s'ha viscut un ambient molt "d'allà". En Matías ha crescut prenent "mate", jugant al "truco" i escoltant candombe. Quan descobreix que també es toca candombe al parc de la Ciutadella, en Matías decideix anar a l'Uruguai per tal d'esbrinar com és i com se sent la música des del seu lloc d'origen.

 • PARTICIPACIÓ AL FESTIVAL DOCSDF 2007

  El II Festival Internacional de Cine Documental de la Ciutat de Mèxic ha seleccionat en l'apartat Millor Documental Iberoamericà: Utopia 79 de Juan López i Can Tunis de José González i Paco Toledo.

PROGRAMES DOCUMENTALS DE TV3