Anar a la navegació principal
 • Estrena als cinemes d'"Eugenio", pròximament a "Sense ficció"

  Estrena als cinemes d'"Eugenio", pròximament a "Sense ficció"

  Dijous 4 d'octubre s'estrena "Eugenio" a la xarxa de projeccions de DocsBarcelona del mes. A finals d'any, es podrà veure en el programa de TV3 "Sense ficció". "Eugenio" retrata un dels humoristes més carismàtics del segle XX.

 • Presentació privada i per a la premsa d'"Imaginar un país. El Congrés de Cultura Catalana"

  Presentació privada i per a la premsa d'"Imaginar un país. El Congrés de Cultura Catalana"

  Unes hores abans de l'estrena a TV3 en el programa "Sense ficció", el documental es preestrenarà a les 19.00 a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona. Assistiran a la presentació Miquel Strubell, president de la Fundació Congrés de Cultura Catalana, Marta Rovira i Martínez, directora del documental i Guillem Carol, productor del documental, amb parlaments a càrrec del president de la Generalitat, Quim Torra, i Vicent Sanchis, director de TV3.

 • El palmarès del DocsBarcelona 2018. El públic premia dues coproduccions de TV3.

  El palmarès del DocsBarcelona 2018. El públic premia dues coproduccions de TV3.

  Ahir es va tancar la 21a edició del DocsBarcelona, del qual TV3 i Catalunya Ràdio són mitjans oficials. El festival, que s'ha celebrat del 16 al 27 de maig, es va inaugurar amb l'estrena mundial de "Petitet", un llargmetratge documental coproduït per TV3, i es va clausurar amb l'estrena mundial de "Sinfonía". L'edició 2018 ha registrat la xifra rècord de 20.000 espectadors, el doble que fa dos anys i un 30% més respecte al 2017.

 • "The distant barking of dogs" guanya el Premi DocsBarcelona TV3 al millor documental

  "The distant barking of dogs" guanya el Premi DocsBarcelona TV3 al millor documental

  "Petitet", el documental de Carles Bosch sobre aquest rumber, ha rebut el Premi del Públic

 • Quatre produccions de TV3 participen al FIC-CAT 2018

  Quatre produccions de TV3 participen al FIC-CAT 2018

  Del dia 4 al 10 de juny, el municipi Roda de Berà, a la comarca del Tarragonès, acollirà l'onzena edició del FIC-CAT, el Festival Internacional de Cinema Català Costa Daurada, en què participaran un total de 4 treballs documentals que són coproduccions o compten amb la participació de TV3, entre d'altres.

 • "Rêve de Mousse", una coproducció de TV3, al Festival DocumentaMadrid

  "Rêve de Mousse", una coproducció de TV3, al Festival DocumentaMadrid

  El documental "Rêve de Mousse", l'"opera prima" d'Elena Molina, participarà al Festival Internacional de Cine Documental DocumentaMadrid, que tindrà lloc del 3 al 10 de maig. El film és una coproducció de Cicely Films i TV3, amb el suport de l'ICEC i l'Institut Ramon Llull, i la col·laboració de Solidarité Pêche, Marionetes Nòmades i La Bonne –Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison.

 • TV3 estrena "Marcats per Núñez"

  TV3 estrena "Marcats per Núñez"

  El 6 de maig es compliran 40 anys de l'arribada de Josep Lluís Núñez a la presidència del Barça. Núñez en va ser 22 anys president i el seu mandat va marcar una època.

 • Les coproduccions de TV3 "Eugenio" i "Petitet" al DocsBarcelona 2018

  Les coproduccions de TV3 "Eugenio" i "Petitet" al DocsBarcelona 2018

  La 21a edició del DocsBarcelona, que se celebrarà del 16 al 27 de maig, s'inaugurarà amb l'estrena de "Petitet", un llargmetratge documental coproduït per TV3 i dirigit per Carles Bosch que segueix el somni del músic gitano Joan Ximénez Petitet. A més, a la Secció Oficial Latitud, el festival ha programat l'estrena d'"Eugenio", dirigit per Xavier Baig i Jordi Rovira, un treball coproduït també per TV3 que s'endinsa en la vida d'ombres i llums de l'humorista català.

 • El documental de "Sense ficció" "Jo també vull sexe!", a l'Input 2018

  El documental de "Sense ficció" "Jo també vull sexe!", a l'Input 2018

  L'Input és una mostra anual dels programes de televisions públiques més innovadors, provocadors, educatius i amb vocació de servei públic

 • TV3 estrena "Sexis", el webdoc sobre la sexualitat en l'adolescència

  TV3 estrena "Sexis", el webdoc sobre la sexualitat en l'adolescència

  Dimecres 14 de febrer, a partir de les 9.00, TV3 estrena al seu portal el documental interactiu "Sexis", produït per Setmagic Audiovisual, amb la coproducció de TV3, i dirigit per Roser Aguilar i Esther Mira. Coincidint amb el Dia Europeu de la Salut Sexual, aquest webdoc, que tracta la sexualitat en l'edat adolescent, té l'objectiu de promoure el dret a la informació i a l'educació sexual. La producció, que s'acosta a aquests joves per descobrir els seus dubtes, i donar-los respostes i eines que milloren les seves relacions personals, és un dels seleccionats de la convocatòria oberta del 2014 per produir documentals interactius que va organitzar la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

 • Primera edició del Festival de Cinema Xinès de Barcelona

  Primera edició del Festival de Cinema Xinès de Barcelona

  El Lychee Film Festival estrena dos documentals seleccionats entre les millors pel·lícules xineses contemporànies: "Els Van Goghs de Xina" ("China's Van Goghs"), estrenada en l'última edició de l'IDFA, International Documentary Film Festival Amsterdam, i "Demà tot seguirà igual" ("Still Tomorrow"), premi del jurat a l'IDFA.

 • Festival Internacional de Cinema de Cerdanya

  Festival Internacional de Cinema de Cerdanya

  El festival presenta la seva edició més ambiciosa, amb més projeccions i la nova marca per al gènere documental "DOCU", amb noves seccions que se sumen a les tradicionals. Entre la programació més rellevant hi ha els documentals "Joana Biarnés, una entre tots", una producció de REC videoproduccions en coproducció amb TV3 i TVE; "La Chana", produït per Noon Films, Bless Bless Productions i RTVE amb la col·laboració de TV3, Premi del públic a l'IDFA; "9 días en Haití", de Juan Antonio Bayona, "Metamorphosis", "Home to home" o "La Pemba torna a Goli", que es projecta en la sessió inaugural.

 • Festival Nits de cinema oriental de Vic

  Festival Nits de cinema oriental de Vic

  Aquest any el festival ret homenatge a Yuen Tai-Yung, creador dels cartells més mítics del cinema de Hong Kong. Dimarts 18 de juliol s'inaugura una exposició amb el seu treball, "El supercartellista", i dissabte 22 de juliol es projecta "The Posterist", documental de la secció oficial centrat en la seva figura. Tant l'artista com el director, Hui See-Wai, assistiran als dos actes. A més, us facilitem una agenda perquè no us perdeu cap documental al festival!

 • L'Aquàrium de Barcelona convida a l'estrena de "Chasing Coral"

  L'Aquàrium de Barcelona convida a l'estrena de "Chasing Coral"

  Dirigit per Jeff Orlowski, guardonat amb un Emmy per "Chasing Ice", se centra en el problema que afecta els ecosistemes marins, i causa la decoloració i mortalitat en massa del corall. S'ha filmat al llarg de tres anys, s'han fet més de 650 hores de rodatge en aigües submarines, en una trentena de països, i ha comptat amb la col·laboració d'unes 500 persones arreu del món. "Chasing Coral" va rebre el premi del públic en l'última edició de Sundance. Cal reserva prèvia per assistir a l'estrena.

 • Estrena de "Todo sobre el asado"

  Estrena de "Todo sobre el asado"

  Una pel·lícula amb una mirada crítica i un sentit de l'humor àcid dels directors d'"El hombre de al lado" i "El ciudadano il·lustre", Mariano Cohn i Gastón Duprat, que s'endinsa en la tradició culinària dels rostits a l'Argentina i analitza de forma paròdica les seves implicacions sociològiques, antropològiques i econòmiques, entre altres temes. "Todo sobre el asado" es va presentar l'any passat al Festival de Sant Sebastià, i posteriorment al Festival de Màlaga i el Festival Internacional de Cine de Barcelona, Sant Jordi.

PROGRAMES DOCUMENTALS DE TV3