• BUCAREST. LA MEMÒRIA PERDUDA

  El "30 minuts" de diumenge (16-03-08) va emetre el documental coproduït per Televisió de Catalunya i Bausan Films "Bucarest. La memòria perduda".

 • PHANTASTICUS. EL CANT DE RAMON

  Dimarts (11-03-08), a l'auditori de l'IRLL es va presentar el llarg documental "Phantasticus. El cant de Ramon". Divendres (14-03-08) es va emetre per el Canal 33 de TVC dins l'espai El Documental.

 • MIRANT EL CEL

  Dilluns (17-03-08) es va estrenar la pel·lícula documental "Mirant el cel" que ha dirigit Jesús Garay i que rememora els bombardejos que va patir Barcelona durant la Guerra Civil.

 • HUMANS A VENTA MICENA

  "El documental" va emetre divendres (15-02-08) la coproducció de Televisió de Catalunya, "Humans a Venta Micena".

 • ADÉU, LIBERTY

  El programa del Canal 33, Segle XX, va emetre (19-02-08) el documental "Adéu, Liberty", dirigit per Carles Jover. Aquest documental és una coproducció de Televisió de Catalunya amb Canal Paradís i Canal Història.

 • PREMI PER EL DOCUMENTAL "REYITA"

  L'Africa World Documentary Film Festival (AWDFF) ha concedit el tercer premi al documental "Rayita", en què ha participat Televisió de Catalunya.

 • "VOSALTRES ELS BLANCS" es presenta en societat

  "Vosaltres els blancs", és una pel·lícula documental dirigida per Lala Gomà.

 • "SOMOS VIENTO"

  (Emès el 07/12/07 Reflecteix, a través de la mirada d'Amparo, líder del grup musical Amparanoia, la seva experiència personal viscuda durant la visita a Mèxic.

 • Premi In-Edit i Estrena a "EL DOCUMENTAL" de "PEPE SALES, POBRES, POBRES..."

  El documental que s'estrena divendres al Canal 33 ha estat reconegut amb el premi In-Edit. Beefeater dins del V Festival Internacional de Cine Documental Musical de Barcelona.

 • Divendres, a "EL DOCUMENTAL", "ESPANYOL PER ADULTS"

  Aquesta setmana, "El Documental" presenta un documental de Tomas Tamosaitis. Una coproducció de Televisió de Catalunya amb Evohé Films (Catalunya) i Era Film (Lituània). "Espanyol per a adults" és una mirada càlida i serena a una classe d'espanyol per a adults immigrants en un indret de l'Espanya interior.

 • RODATGE DE "MIRANT AL CEL"

  Barcelona és el plató on s'està rodant "Mirant el cel" un llargmetratge documental coproduït per Televisió de Catalunya amb Massa D'Or i Silverspace.

 • El taxista full.

  (Data d'emissió 23/07/2007)Jose R. desenvolupa la seva rutina de conductor de taxi pels carrers de Barcelona. La seva vida seria igual a la de qualsevol taxista de 52 anys, si no fós perquè els taxis que condueix són robats. Jose roba per a poder treballar. Com es pot arribar a una situació tan absurda? Es tracta d'un boig, o d'un treballador sense treball a qui la lògica del Sistema ha abocat sense remei a semblant paradoxa?

 • CANDOMBÉ, TAMBORS A LA CIUTAT, dilluns 20 a SALA 33 DOCUMENTAL

  (Emès el 20/08/07) En Matías, fill de pares uruguaians, viu a Barcelona. Els seus pares hi van arribar fa 30 anys. A casa seva sempre s'ha viscut un ambient molt "d'allà". En Matías ha crescut prenent "mate", jugant al "truco" i escoltant candombe. Quan descobreix que també es toca candombe al parc de la Ciutadella, en Matías decideix anar a l'Uruguai per tal d'esbrinar com és i com se sent la música des del seu lloc d'origen.

PROGRAMES DOCUMENTALS DE TV3