Pròximament

"Fills maltractadors, pares amb pors"

Un equip del programa està preparant un documental de producció pròpia sobre un fenomen en alça en les societats modernes com és la violència que exerceixen els fills sobre els pares, el que tècnicament s'anomena violència filioparental
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
imatge

La violència que exerceixen els fills sobre els pares és un fenomen que no és nou, però és un autèntic problema en una societat com l'actual que tendeix a sobreprotegir els fills i a donar-los eines que els faciliten l'alienació de la realitat des d'edats molt prematures i, especialment, durant l'adolescència.

Realitzat per Jacob Peña i dirigit per Josep Rovira, el documental recull el testimoni d'una vintena de fills i pares, amb la voluntat de trencar el tabú i parlar sense vergonyes d'una realitat que afecta moltes més famílies del que en realitat se sap.

El documental s'estructura en diverses situacions que inclouen teràpies grupals en les quals els protagonistes, nois i noies, pares i famílies interactuen amb psicòlegs, jutges, fiscals i policies. Especialistes en l'àmbit de la violència filioparental aporten perspectives desconegudes fins ara. L'objectiu és buscar la desculpabilització i la comprensió real d'un fenomen que els terapeutes descriuen com una patologia de l'amor entre pares i fills.

L'emissió es preveu per a la tardor de 2019.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut