Christopher Eccleston és el doctor Who, que viatja en el temps des d'una altra galàxia...

El doctor que representa Christopher Eccleston és llest i divertit, atrevit i valent. Un àlien solitari (costa bastant mantenir el contacte amb la gent si part de la teva rutina diària consisteix a vagarejar pel temps i per l'espai) amb una lògica objectiva que li proporciona un avantatge vital quan el món està en perill. Però pel que fa a les relacions va una mica perdut. Per això necessita la Rose.

La Rose és una dependenta normal i corrent, atrapada en una existència grisa. Quan es coneixen, el doctor i la Rose s'adonen que són ànimes bessones. S'entenen a la perfecció i es complementen l'un a l'altre. La Rose sent que res no la lliga (ni la seva mare autoritària ni el seu xicot desventurat) i accepta la promesa del doctor de viure aventures fantàstiques per tot l'univers. Ell no la decebrà...

Ara frustren el pla d'una colla d'àliens per dominar la Terra, ara presencien com serà aquest planeta d'aquí a milions d'anys, ara es troben amb Charles Dickens i el funest i mortal Gelth, ara Rose té l'ocasió de veure el seu difunt pare; el cas és que, amb tant d'enrenou, la noia amb prou feines té temps de respirar. Inesperadament, reapareix un enemic que tothom es pensava que era mort de feia temps i, per evitar la total aniquilació de la humanitat, inclosa la Rose, el doctor s'hi haurà d'enfrontar cara a cara. Aconseguirà, el doctor, frenar la invasió de l'adversari més letal amb qui mai s'han hagut d'enfrontar els Dàleks? Una sèrie de la BBC ONE amb 13 capítols de 45 minuts en la seva primera temporada, a la que han seguit una segona i una tercera.
Anar al contingut