El cantant Manolo García a "Divendres"
Divendres, 16.40 a TV3

Manolo García presenta les seves noves cançons a "Divendres"

Aquest divendres el cantant Manolo García ens presenta el seu darrer treball discogràfic "Todo es ahora". A més a més, tindrem una nova edició de la tertúlia interactiva de "La Riera", una cita amb la Mònica Terribas i el bon gust de Marc Giró. Us hi esperem!

El cantant Manolo García ens visita aquest divendres a "Divendres" per presentar "Todo es ahora". Parlarem amb l'artista, però també amb la persona, i gaudirem del so acústic d'un dels nous temes de l'àlbum. Gravat entre Girona i Nova York, el nou treball discogràfic de Manolo García sona més roquer que els seus discos anteriors, i ha comptat amb la col·laboració de músics de l'escena musical de Brooklyn i Manhattan, alguns d'ells satèl·lits de David Bowie, Lenny Kravitz, Patti Smith o els B'52.

El divendres a "Divendres" també és el dia de muntar la paradeta de la tertúlia interactiva de "La Riera". Amb l'àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas,  Ana Boadas i Fermí Fernàndez plantejarem als nostres seguidors a les xarxes socials les qüestions següents: Què pot fer aturar la Judit de publicar el reportatge de l'Omar? També parlarem d'en Bruno i d'en Balló, aquesta setmana l'"stagier" ha demanat un dia de festa a canvi "del que sigui", fins a on està disposat a arribar el Balló per cobrar-se el favor?

I abans de marxar de cap de setmana tenim dues cites que no ens podem perdre. La primera és amb la Mònica Terribas, que torna per analitzar tres frases que hem pogut sentir al llarg de la setmana. I l'altra és la cita amb el bon gust i l'elegància, amb el nostre expert en bones maneres, Marc Giró.

Us hi esperem! 16.40 TV3 

Anar al contingut