Dilluns, a les 16.40

"Girona, temps de flors" i taula d'actualitat, a "Divendres"

I també parlarem d'astronomia amb Àngel Massallé i farem un repàs de la cartellera teatral amb Ana Boadas

Aquest dilluns començarem fent anàlisi de l'actualitat del cap de setmana amb Helena Garcia Melero, Vicent Sanchis, Núria Ribó, Manuel Milián Mestre, Roger Palà i Tian Riba.

Ana Boadas ens presentarà dues peces teatrals, actualment en cartellera: "La plaza del diamante", la versió teatral en castellà de la famosa novel·la de Mercè Rodoreda, aquest cop protagonitzada per Lolita i dirigida per Joan Ollé; i "Victòria", la història d'un triangle amorós enmig d'una ciutat atemorida per la dictadura, protagonitzada per Emma Vilarasau, Pere Arquillué i Nil Cardoner i dirigida per Pau Miró.

Estarem pendents de l'astronomia, ja que precisament aquest dilluns el planeta Mercuri transitarà davant del Sol, un fenomen astronòmic que succeeix 13 vegades cada 100 anys i que es va poder observar per última vegada l'any 2003. En parlarem amb el nostre astrònom de capçalera, Àngel Massallé, qui també ens explicarà alguna curiositat i ens mostrarà la millor manera d'observar-ho.

I començarem setmana a Girona, ciutat des d'on farem "Divendres" tota la setmana amb motiu de la festa "Girona, temps de flors". Espartac Peran es passejarà pels punts de decoració més potents de la ciutat, veurem com van fer-ne la preparació i parlarem amb la gent que fa possible aquest esdeveniment primaveral que ja és tot un èxit. ​

Serà tot això i el que ens porti l'última hora, com sempre, a "Divendres". Us hi esperem!

Anar al contingut