Éric Abidal a la presentació de la campanya
Éric Abidal a la presentació de la campanya
Dijous, a les 16.40

Éric Abidal i el seu nou projecte "Ama la vida", a "Divendres"

I ens acomiadarem de Lleida amb les recomanacions de què no ens podem perdre si anem a la capital del Segrià

Aquest dijous ens visitarà Éric Abidal, que, juntament amb "Mi compañero de viaje", acaba d'engegar el projecte "Ama la vida", una cançó solidària composta pel productor musical i exjugador del FC Barcelona José Manuel Pinto i que compta amb veus com la del jugador Dani Alves o la cantant Chenoa -entre molts altres-, tot plegat amb l'objectiu de recaptar fons per al tractament dels sarcomes pediàtrics. En parlarem i descobrirem què hi ha al darrere d'aquest projecte, en companyia d'Andrea Martí, Mireia Camats i el Dr. Josep Roma.   

També ens visitarà Antoni Bassas, amb qui, com cada setmana, farem un repàs d'algunes de les notícies de la setmana. Entre d'altres qüestions, parlarem de la final de la Copa del Rei, de les edicions anteriors i de l'escàndol dels horaris d'emissió d'aquest partit, i també recordarem el pas de Bruce Springsteen per Barcelona en la seva gira per tot l'Estat, un fenomen de masses que no decep mai els seus seguidors. 

També analitzarem l'actualitat sobre la taula, amb Núria Ribó, Manuel Cuyàs, Pere Mas, Genís Sinca -que, a més, ens farà un perfil de Donald Trump, candidat del Partit Republicà a les eleccions presidencials dels Estats Units- i Pep Prieto, que també ens parlarà del seu llibre "Poder absoluto", en què proposa un recorregut pel cine a través de 50 títols de pel·lícules que tenen relació amb la política. 

I ens acomiadarem de Lleida fent un repàs dels indrets i els esdeveniments que no ens podem perdre quan visitem la ciutat. Ens hi acompanyaran Artur Peguera, que ens explicarà com va ser l'última edició de la Fira de Teatre de TitelllesJosep Maria Solé i Sabaté, que ens farà un passeig per la Seu Vella i, el mestre Pedro Pardo.

Serà tot això i el que ens porti l'última hora, com sempre, a "Divendres". Us hi esperem!

 

 

Anar al contingut