Dilluns, a les 17.15

Divendres des de Reus i la conferència de Puigdemont a Madrid

I també parlarem de tota l'actualitat a la nostra taula
Actualitzat

Aquest dilluns, començarem la setmana a Reus, la capital de la cultura catalana durant l'any 2017. Un espai únic on coneixerem la casa Navàs, una joia del modernisme català situada al centre neuràlgic de la ciutat, la Plaça del Mercadal.

També tindrem especial atenció al congrés del PSC, on hauran escollit el nou secretari general del partit per als pròxims anys, i estarem atents de la conferència que farà Carles Pugdemont, president del Govern de Catalunya, juntament amb el vicepresident, Oriol Junqueras, i el conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva, a l'Auditori Caja de Música que cedeix l'Ajuntament de Madrid i que porta per títol "Un referèndum per a Catalunya. Invitació a un acord democràtic".

I, com sempre, analitzarem l'actualitat a la taula, amb Helena Garcia Melero i els nostres col·laboradors Manuel Milián Mestre, Marina Llansana i Tian Riba entre d'altres. Tot això i molt més, com sempre, a "Divendres". Recordeu que s'allargarà fins a les 20.50, aproximadament, just abans del "Telenotícies vespre".