La sèrie creada per Joel Joan i Hèctor Claramunt

Dissabte, a les 22.00, dos nous episodis d'"El crac", al 33

Aquest dissabte, a les 22.00, torna "El crac" amb dues noves entregues. La comèdia creada i dirigida conjuntament per Joel Joan i Hèctor Claramunt barreja realitat i ficció.
Els actors de la segona temporada d'"El crac"
Els actors de la segona temporada d'"El crac"

Com cada dissabte des de fa unes setmanes, el 33 emet dos episodis d'"El crac". En aquesta sèrie, l'actor de "Plats bruts" i "Porca Misèria" s'exposa en una metarealitat on s'interpreta ell mateix d'una manera autoparòdica i gamberra. Joel Joan es posa a la pell de Joel Joan, un actor amb una mala fama d'allò més merescuda. Roger Coma, Assumpta Serna, Miki Esparbé, Sara Espígul i Diana Gómez completen el repartiment de la primera temporada d'aquesta ficció dins de la ficció.

Els actors de la primera temporada d'
Els actors de la primera temporada d'"El crac"

Aquesta setmana, a les 22.00, toca el torn a "La gran depre" i "La gran volada"

Capítol 9: "El gran mort"
Algú intenta atemptar contra el Joel, però la Carla es pensa que les amenaces de mort van dirigides a ella. Per guanyar punts, el Joel es converteix en el seu guardaespatlles. Mentre en Joel vetlla el somni de la Carla, un vell enemic seu prepara la seva venjança. El Joel és víctima d'un atemptat i un àngel li mostra com hauria estat la vida dels seus coneguts si ell no hagués existit.

Capítol 10: "La gran doble vida"
Impressionada per l'actuació heroica del Joel durant l'atemptat i convençuda que li ha salvat la vida, la Carla cau rendida als seus peus. I la Sandra, commoguda pel missatge que el Joel li va enviar, li dona una nova oportunitat de refer la relació. El Joel juga a dues bandes sense acabar de decidir-se, mentre un ciutadà anònim és el sofert receptor de tots els seus dubtes.

 

LA SÈRIE
El punt de partida d'"El crac" és quan la gran producció catalana de l'any "Moragues, el gran general" es queda sobtadament sense protagonista. El Joel farà mans i mànigues, i passarà per sobre de qui faci falta per aconseguir el paper d'aquesta producció que dirigeix en Nico (Miki Esparbé), que l'odia a mort. Per accedir al paper, el Joel haurà de pagar un preu bastant alt. La sèrie bàsicament és tot el que el Joel és capaç de fer, les estratègies increïbles que posarà en joc per aconseguir els seus objectius més infantils i narcisistes, com ara obtenir l'èxit i la fama sigui com sigui. La primera entrega va tenir un 12,7% de quota de pantalla i 800.000 visualitzacions en el 3alacarta.

Durant la segona temporada no tot gira al voltant de les fílies i fòbies del Joel. Julio Manrique entra en escena trepitjant fort i els dos "mascles alfa" s'enfronten dins i fora de l'escenari de forma aferrissada. Les noves trames incorporen nous papers com el d'un director teatral molt exigent interpretat per Borja Espinosa, l'actor Lluís Soler, i Laura Aubert, que fa d'actriu novella sortida de l'Institut del Teatre i que s'haurà d'enfrontar amb dos cracs.

 

La sèrie, que barreja els gèneres de la comèdia i el suspens, compta amb un gran nombre de 'cameos', com Jaume Balagueró, Jack Johnson, Toni Cruanyes, Helena Garcia Melero, Empar Moliner, Ramon Pellicer o Bibiana Ballbè, entre altres.

"El crac" es va rodar al Teatre Casino del Masnou, Igualada, Reus, Girona i localitzacions llunyanes que no s'han volgut revelar. És una producció d'Arriska Films amb TV3.