Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Aliments sospitosos, al primer capítol

"Dilluns començo": un programa sobre alimentació i hàbits saludables

L'experta en nutrició Marta Vergés seguirà la pista del sucre, el gluten i la llet, amb entesos que aclariran dubtes sobre aquests tres aliments sospitosos

"Dilluns començo" és un programa d'entreteniment i divulgació sobre alimentació i hàbits saludables amb Marta Vergés, experta en nutrició i cuina healthy. A cada capítol convida els espectadors a fer un viatge temàtic, a través d'una fórmula molt visual i colorista, per aclarir de manera original mites i preguntes sobre aliments, digestió, consum o tendències relacionades amb l'alimentació.

El programa convida a replantejar-se qüestions sobre àmbits relacionats amb el benestar, sense deixar de banda les emocions, amb un format molt cinematogràfic. La nutrició, la ciència, el bon humor i la creativitat s'enllacen en aquest innovador format, sempre amb una visió positiva.

Marta Vergés està acompanyada del divulgador científic Lluís Quevedo. Junts protagonitzen escenes de ficció relacionades amb el tema de cada capítol mentre descobreixen els secrets i les paradoxes del món de l'alimentació saludable, els bons hàbits o el medi ambient.

 

El primer programa: aliments sospitosos

Marta Vergés i Lluís Quevedo es posen en la pell de dos policies al més pur estil de les pel·lícules de David Fincher per seguir la pista de tres aliments que són acusats de delinqüents: el sucre, el gluten i la llet. A través d'experts en aquests camps, els protagonistes s'entrevisten amb informadors especialitzats.

Gràcies a una dinàmica de grup, el programa comprova si sabem quant sucre amaguen alguns aliments. Els espectadors també aprenen a fer unes postres dolces saludables amb el prestigiós pastisser Jordi Bordas, amb Gessamí Caramés, del "Cuines", com a jurat. A més a més, gaudiran del pa de debò amb un dels millors forners del món, Jordi Morera.

Entre els convidats del primer "Dilluns començo", el psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer donarà tots els detalls sobre la intolerància a la llet i la dietista Mareva Gillioz proposarà un joc molt escatològic per viatjar a dins de l'estómac. Per la seva banda, Xavi Cañellas, especialista en psiconeuroimmunologia clínica, dona les claus per saber què és la microbiota.

El programa també farà un experiment emocional increïble sobre l'autoestima amb persones anònimes. I, finalment, els investigadors Vergés i Quevedo acabaran la jornada reflexionant amb la música en directe de Judit Neddermann.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut