Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Influencers que difonen hàbits saludables

"La dimensió healthy" a "Dilluns començo"

En aquest tercer capítol del programa d'alimentació i hàbits saludables parlem amb l'experta en nutrició Marta Vergés, i ens endinsem en la moda de l'alimentació saludable més enllà del postureig

Des de fa uns quants anys, l'alimentació saludable ha esdevingut una moda, i sembla que ha arribat per quedar-se. Davant d'aquesta barreja entre informació i postureig, l'experta en nutrició Marta Vergés ha mirat d'obrir-se camí travessant portals interdimensionals màgics que l'han dut d'un escenari a un altre. En aquest programa, el divulgador Lluís Quevedo ha parlat de les revolucions alimentàries que van canviar el món. A més, la gent del carrer ha hagut d'endevinar de quins productes parla la Marta tan sols llegint les etiquetes dels ingredients.

Influencers de l'alimentació a 'Dilluns començo'
Influencers de l'alimentació a 'Dilluns començo'
 

"Dilluns començo" ha fet una reunió exclusiva amb influencers que es dediquen professionalment a la divulgació d'hàbits saludables i ha organitzat una reunió amb nutricionistes de nivell provinents de diferents enfocaments. També ha descobert la coberta verda de l'Escola Pérez Iborra, on els infants tenen cura d'un hort situat al terrat del centre, i ha visitat les instal·lacions d'Heura, on ha fet una barbacoa amb la "carn" de proteïna vegetal que està capgirant el mercat.

L'alta gastronomia també rep influències del consum responsable i sostenible. I la Marta ha convençut Laura Veraguas, una xef emergent, perquè l'ajudi a preparar un menú especial per a un grup de famosos que han confessat per què un dia van fer el clic i van canviar els hàbits o per què, simplement, gaudeixen cuidant-se.

"Dilluns començo" és un programa d'entreteniment i divulgació sobre alimentació i hàbits saludables amb Marta Vergés, experta en nutrició i cuina saludable. A cada capítol convida els espectadors a fer un viatge temàtic, a través d'una fórmula molt visual i colorista, per aclarir de manera original mites i preguntes sobre aliments, digestió, consum o tendències relacionades amb l'alimentació.

El programa convida a replantejar-se qüestions sobre àmbits relacionats amb el benestar, sense deixar de banda les emocions, amb un format molt cinematogràfic. La nutrició, la ciència, el bon humor i la creativitat s'entrellacen en aquest format innovador, sempre amb una visió positiva.

A Marta Vergés l'acompanya el divulgador científic Lluís Quevedo. Junts protagonitzen escenes de ficció relacionades amb la temàtica de cada capítol mentre descobreixen els secrets i les paradoxes del món de l'alimentació saludable, els bons hàbits o el medi ambient.

 

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut