Live amb Esther Vivas a "Dilluns començo"
Els dilluns, a les 20.00, Instagram

Consells per millorar la teva salut als "Lives" de "Dilluns començo"

Cada dilluns, a les 20.00, Marta Vergés serà en directe a l'Instagram de @tv3cat, juntament amb un referent del món de l'alimentació i els hàbits saludables, per compartir els millors consells. Avui, amb Xavi Cañellas.

"Dilluns començo" és un programa d'entreteniment i divulgació sobre alimentació i hàbits saludables. Marta Vergés, experta en nutrició i cuina healthy, ens convida a fer un viatge temàtic per descobrir mites i preguntes sobre aliments, digestió, consum o tendències relacionades amb l'alimentació.

La nutrició, la ciència, el bon humor i la creativitat s'enllacen en aquest programa, que també compta amb el divulgador científic Lluís Quevedo per descobrir els secrets i les paradoxes del món de l'alimentació saludable, els bons hàbits o el medi ambient. 

Cada dilluns, un dia després de l'emissió del programa, hi haurà "Lives" a l'Instagram de @tv3cat, amb alguns experts i divulgadors:

 

1. Com cuidar les emocions a través dels intestins, amb Xavi Cañellas. 

Quan? 13/09, a les 20.00

On? Instagram @tv3cat

En Xavi Cañellas ja ens va donar algunes claus per conèixer la microbiota inestinal, al primer programa de "Dilluns començo". En Xavi és coautor de dos llibres ("Niños sanos, adultos sanos" i "Alimentación prebiótica"). Pioner a Espanya i Amèrica Llatina en la investigació i la divulgació sobre la programació de la salut dins l'entorn maternoinfantil i creador del concepte de "reprogramació de la salut". També és cofundador de l'empresa Regenera i codirector i professor del postgrau universitari en Psiconeuroimmunologia Clínica.

 

2. Claus per fer una compra més conscient, amb Esther Vivas.

 

Quan? 20/09, a les 20.00

On? Instagram @tv3cat

 

Llicenciada en Periodisme i Màster en Sociologia. Ha escrit molts articles sobre maternitat, part i lactància. És autora i coautora de diversos llibres sobre el sistema agroalimentari i movimients socials, com El negocio de la comida (2014), Planeta indignado (2012), En pie contra la deuda externa (2008) o Supermercados, no gracias (2007). Va ser guardonada al 2015 amb el Premi Biocultura al periodisme compromès amb l'ecologia. El seu últim llibre és Mamá deobediente. Una mirada feminista a la maternidad.

 

3. Trucs per vegetalitzar els teus plats, amb Núria Coll.

Quan? 27/09, a les 20.00

On? Instagram @tv3cat

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES

Anar al contingut