Creieu que coneixeu els vampirs? Doncs no.

I Elena Gilbert tampoc, però està a punt de coneixe'ls. Dos germans molt diferents, un bo i l'altre malvat, tots dos vampirs, entraran en guerra per la seva ànima. El poble de Mystic Falls mai més tornarà a ser el que era.

Quatre mesos després del tràgic accident de cotxe que va matar els seus pares, Elena, de 17 anys, i el seu germà Jeremy (McQueen), de 15, encara estan adaptant-se a la nova realitat. Elena sempre ha estat una alumna brillant -bonica, popular i implicada amb l'escola i els amics- però ara ha de fer grans esforços per ocultar el seu dolor a la resta del món. Elena i Jeremy viuen amb la seva tia Jenna (Canning), que fa tot el que pot per substituir els pares en uns moments tan difícils.

Elena aconsegueix trobar cert consol dins el seu cercle social i familiar: la seva millor amiga Bonnie (Graham), Caroline (Accola), amb qui manté una relació d'amor i odi, i el seu exnòvio Matt (Roerig). Jeremy, en canvi, ha començat a anar per mal camí: passa l'estona amb gent que fuma porros i recorre a les drogues per fugir del dolor.

Quan comença el curs escolar a Mystic Falls High, Elena i els seus amics queden fascinats per un alumne nou, atractiu i misteriós, Stefan Salvatore (Wesley). Stefan i Elena de seguida se senten atrets l'un per l'altre, tot i que a Elena la desconcerta el comportament del noi, cada cop més estrany, per exemple quan de cop apareix al cementiri on estan enterrats els seus pares. El que no sap és que Stefan amaga un secret molt seu, fosc i sinistre: és un vampir. La nit següent, en una festa amb fogueres, Elena i Stefan es comencen a conèixer millor quan esclata la confusió: Vicki ha estat atacada i sagna a raig d'una mossegada salvatge al coll.

Stefan, que tem saber qui n'és el responsable, torna a casa i es troba el seu germà gran, Damon (Somerhalder), a qui no ha vist en 15 anys. Damon també és un vampir i els dos germans comparteixen una història llarga i amarga.
Anar al contingut