Arranca la segona temporada de "Després de tu"
Arranca la segona temporada de "Després de tu"
Les peripècies d'una família molt particular

"Després de tu" comença a rodar la segona temporada

Arranca el rodatge de 22 nous capítols de la sèrie "Després de tu", protagonitzada per Sergio Caballero. En aquesta nova entrega, en Pau, el protagonista, ha d'aprendre a superar les visions de la seva dona. La sèrie forma part de l'aposta pels continguts en català que fa TV3 a través de la televisió en línia i de la plataforma 3alacarta

La segona temporada de la sèrie "Després de tu" ha encetat el rodatge amb 22 capítols de 25 minuts que tornaran molt aviat a la pantalla. La sèrie és una coproducció d'À Punt Mèdia i TV3 en associació amb Albena Produccions i Minoria Absoluta.

El punt de partida d'aquesta nova temporada mostrarà com el protagonista, en Pau, acaba ingressat en un psiquiàtric per culpa de les visions. En Pau ha d'aprendre a superar la mort de la seva dona, la Raquel, sense veure-la i sense medicació. L'Alba, l'Òscar i l'Encarna hauran de ser els puntals per aconseguir que es recuperi. O no.

"Després de tu" es basa en una idea original de l'actor i dramaturg valencià Carles Arberola, situada a València. Està dirigida pel mateix Carles Arberola i per Chon González i protagonitzada per Sergio Caballero.

La segona temporada de "Després de tu" forma part de l'aposta per les sèries en català que fa TV3 a través de la televisió en línia i de la plataforma 3alacarta i que busca una ciutadania connectada als continguts en català de qualitat, en qualsevol moment i lloc.

 

 

Anar al contingut