Dona color al teu estiu a TV3 i Catalunya Ràdio

"Despertem el món", del grup Koers, la cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio

La música i el ritme del grup Koers acompanyarà la programació d'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio. Aquest grup revelació de Lleida i un dels referents del reggae de l'estat, ha compost el tema "Despertem el món", que serà la banda sonora d'una campanya d'estiu centrada en el lema "Dona color al teu estiu a TV3 i Catalunya Ràdio". La campanya anirà acompanyada d'una acció a través de les xarxes socials en què es demanarà als espectadors i als oients que pintin la imatge de la cadena de televisió i de l'emissora de ràdio. Aquest tema musical ja s'ha pogut sentir avui a TV3 i a Catalunya Ràdio, i també en una actuació en primícia, aquesta mateixa tarda, a l'Hotel Balneari Vichy Catalan de Caldes de Malavella

La cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio serà "Despertem el món", del grup lleidatà Koers. El tema, que s'ha estrenat avui, combina el pop amb el reggae i el funk i parla de de les bones sensacions que genera l'estiu. Després de l'estrena del tema "Despertem el món", TV3 i Catalunya Ràdio convidaran l'audiència a participar en aquesta campanya d'estiu a través d'una acció a les xarxes socials.

 

El tema "Despertem el món" ja ha començat a sonar avui als programes "El matí de Catalunya Ràdio" i "Tot es mou", de TV3. I aquesta mateixa tarda, el grup Koers l'ha presentat en una actuació musical a l'Hotel Balneari Vichy Catalan de Caldes de Malavella.

 

TV3 i Catalunya Ràdio han escollit el grup Koers seguint l'estratègia de treballar amb formacions musicals emergents que s'han significat dins el panorama musical català. Els últims grups i cantants que han protagonitzat campanyes d'estiu han estat Pau Guillamet "Guillamino" (2017), La Soul Machine (2016), Projecte Mut (2015), Pepet i Marieta (2014), Els Catarres (2013), The Pinker Tones (2012) i The Pepper Pots (2011).

 

Koers, el grup revelació català i referent del reggae

El líder del grup Koers és Kelly Isaiah, nascut a Nigèria i veí de Lleida des que s'hi va instal·lar amb la seva família, fa més de dotze anys. Tot i que van debutar discogràficament l'any passat amb el disc "Unbroken", publicat pel segell barceloní Halley Records, Koers ja és tot un referent del reggae estatal i té presència a tots els mitjans de comunicació especialitzats i en festivals de referència, com el Rototom Sunsplash European Reggae Festival.

 

La veu increïble del carismàtic cantant Kelly Isaiah acosta el públic a la cultura del reggae i a la música d'arrel jamaicana, però amb una intenció pop que la fa molt accessible a tothom. L'acompanya una de les bandes més potents en directe i en estudi del moment, integrada per Kelvin Israel (bateria), Guillermo Barci i Hèctor Villar (guitarres), Pau Gairí (saxofon), Vicent Monfà i Ramon Macià (teclats), Olushola Emmanuel (baix) i Lídia Alberich i Montserrat Seró (cors).

ARXIVAT A:
Tv3Catalunya RàdioMúsica
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut