Gaspar Hernàndez, en bicicleta, a "L'ofici de viure"
Diumenge, a les 23.30, a TV3

Com cultivar l'actitud per viure millor? Torna "L'ofici de viure"

El programa explora en el primer capítol de la nova temporada com cultivar l'actitud per viure millor el dia a dia, però també per afrontar situacions doloroses

Gaspar Hernàndez se'n va a Camprodon per conversar amb Víctor Küppers, llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, doctor en Humanitats i un dels conferenciants catalans amb més seguidors. Segons Küppers, cada dia podem decidir quin volem que sigui el nostre estat d'ànim predominant: ell decideix viure amb passió i entusiasme.

Però una altra cosa són les situacions doloroses: com podem afrontar-les? El programa en parla amb la psicòloga Begoña Odriozola i amb Pere Bahí, un empresari d'Olot que va perdre la seva dona en la tragèdia de l'avió de Germanwings, l'any 2015.

"L'ofici de viure" torna a TV3 després de la bona acollida de la primera temporada, amb capítols que van aconseguir liderar l'audiència. La versió radiofònica del programa fa catorze anys que s'emet a Catalunya Ràdio, i és un dels programes líders de la ràdio catalana a internet.

Anar al contingut