El programa "D_Rap" és un docureality que ens apropa la realitat de l'escena de la música urbana a Catalunya (rap, trap, hip-hop...). A partir del col·lectiu La Masia, descobrim quina visió de la vida tenen artistes com SWIT EME, Deibit LDATribade, la rapera sabadellenca Santa Salut, la lleidatana Elane o l'argentina Sofia Gabanna. Tots ells ja tenen les seves carreres en solitari, però s'han ajuntat en un projecte comú per impulsar la música urbana en català.

Els 12 capítols d'aquesta sèrie documental tenen un format curt, 10 minuts de durada, que fa un viatge personal pel procés creatiu d'aquests músics i on coneixem els seus pensaments al voltant de temes tan diversos com el poder, la monarquia, l'amor i les relacions personals o el futur.

 

Crèdits

Direcció
Jaume Clèries

Realització
Pau Senabre

Guió
Jordi Gallur

Producció executiva
Javier G. Salanova

Continguts digitals TV3
Jordi Salvat
Sònia Gonzàlez
 

"D_RAP" és una producció del Departament de Programes Culturals de TV3, a partir d'una proposta de Costa Est Audiovisuals i Comunicació, seleccionada a la quarta convocatòria de projectes audiovisuals innovadors per difondre i descobrir la cultura catalana que han organitzat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) del Departament de Cultura de la Generalitat. 

Anar al contingut