Diumenge, a les 21.35, al 33

La fotografia i el dibuix animat més simpàtic, protagonistes de "Curtcircuit 33"

Dues noves produccions a "Curtcircuit 33"
"Leica story"

"Leica story"

El diumenge 19 d'agost, a les 21.35, una nova edició de "Curtcircuit 33"

"Leica story" està dirigida per Raúl Mancilla, produïda per Caleidoscopio Films i interpretada per Pedro Casablanc i Mark Schardan, entre d'altres.

És la història del Robert, un corresponsal de guerra nord-americà que arriba a un poblet andalús poc després de la Guerra Civil Espanyola. I la protagonista principal, la càmera Leica, la càmera fotogràfica utilitzada per molts fotògrafs, com Robert Capa, Sebastiao Salgado, Alberto Korda i Henri Cartier-Bresson, entre d'altres. Tot un mite.

"Camino de agua para un pez", el segon curtmetratge del programa d'avui, és una coproducció de França, Colòmbia i Catalunya. A partir d'una idea original de Xavier Romero, la Mercedes Marro, la directora del curt, és una animadora amb més de vint-i-cinc anys d'experiència en la indústria de l'animació i ha estat seleccionada en una cinquantena de festivals.

També ha estat guardonada al Hsin-Yi Children's Animation Awards de Taiwan com a millor curtmetratge, entre altres premis internacionals.

Compartiu una nit màgica amb l'Òscar i amb un peixet de colors eixelebrat en aquesta aventura desenfrenada per la Llatinoamèrica més nocturna; això sí, amb la manca d'aigua de teló de fons.