Zrazai (Farcellets de llom) - Lituània
- Programa: Karakia
- Cuina: Sonata Bakutytė, Amposta
INGREDIENTS
- llom
- pa negre
- xoriço
- ceba
- all
- sal
- pastanaga
- oli
- aigua
PREPARACIÓ
Estoveu els talls de llom amb un martell de punxes per a la carn i després adobeu-lo amb all trinxat i sal.
Poseu un tros de pa negre, un de ceba, un de pastanaga i un tall de xoriço.
Tanqueu els talls de llom amb un escuradents i enrossiu-los lleugerament.
En una olla amb aigua, poseu-hi a coure la resta de pastanaga i de ceba i el llom enrossit. Condimenteu-ho amb una mica de pebre.
Serviu el llom amb el suc que quedi de l'olla.
Poseu un tros de pa negre, un de ceba, un de pastanaga i un tall de xoriço.
Tanqueu els talls de llom amb un escuradents i enrossiu-los lleugerament.
En una olla amb aigua, poseu-hi a coure la resta de pastanaga i de ceba i el llom enrossit. Condimenteu-ho amb una mica de pebre.
Serviu el llom amb el suc que quedi de l'olla.