Xocolata líquida

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Chocovic, s.a., fàbrica de xocolates

INGREDIENTS

  • Per a la xocolata negra amargant:
  • 450 g de llet fresca
  • 50 g de nata líquida
  • 175 g de cobertura de xocolata amb 71% de cacau
  • 1 pols de sal
  • Per a la xocolata amb vainilla:
  • 425 g de llet fresca
  • 20 g de mel
  • 1 canó de vainilla
  • 100 g de cobertura de xocolata amb 71% de cacau
  • Per a la xocolata amb te de llessamí:
  • 450 g de llet fresca
  • 50 g de nata líquida
  • 100 g de te de llessamí
  • 90 g de xocolata amb llet
  • 20 g de xocolata negra amb 71% de cacau

PREPARACIÓ

Xocolata amb vainilla: comenceu escalfant la llet fresca amb la mel i mentrestant foneu la xocolata al bany maria vigilant que no us hi entri gens d'aigua.
Aleshores agafeu un canó de vainilla, obriu-lo de dalt a baix i traieu-li tota la polpa i, juntament amb el canó, afegiu-ho a la llet i feu-ho bullir. Un cop la xocolata estigui desfeta, aboqueu-hi una mica de llet i barregeu-ho bé perquè no se us hi facin grumolls. Tireu-hi un pols de sal, i després, a poc a poc, acabeu-hi de tirar tota la llet. Barregeu-ho i serviu-ho. Xocolata negra amargant: foneu la xocolata al bany maria i per altra banda bulliu la llet amb la crema de llet. Per fer la barreja, seguiu els mateixos de la recepta anterior. Xocolata amb te de llessamí: foneu les dues xocolates al bany maria i paral.lelament bulliu la llet amb la crema de llet amb te de llessamí. Deixeu-ho que bulli uns minuts com si féssiu una infusió. Coleu la llet i barregeu-la amb la xocolata.
Anar al contingut