Xocolata desfeta i suís
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Xocoa, Barcelona
INGREDIENTS
- Per a la xocolata desfeta:
- 250 g de xocolata en pols
- 1 l de llet Per a la xocolata en pols:
- 440 g de sucre llustre
- 200 g de cacau en pols
- 10 g de fècula de blat de moro Per al suís:
- nata sense sucre
- cacau en pols per guarnir
PREPARACIÓ
Per a preparar la xocolata en pols, poseu en un bol el cacau, el sucre llustre i la fècula de blat de moro i remeneu-ho fins que us quedi ben barrejat.
Quan estigui a punt, coleu-la perquè no quedin grumolls. Afegiu-hi 1/4 l de llet freda i barregeu-ho. En un cassó al foc, poseu-hi la resta de llet a bullir. Un cop hagi bullit, afegiu-hi la xocolata que abans heu preparat i remeneu-ho ben remenat. Deixeu-la tornar a bullir fins que tingui l'espessor desitjada. Ja per acabar, serviu-la en una tassa i afegiu-hi la nata muntada (que haureu tingut a la nevera) amb una mànega pastissera. Decoreu-ho amb un polsim de cacau.
(ATENCIÓ: Recepta pendent de revisió. Diversos usuaris han comentat que les proporcions són errònies.)
Quan estigui a punt, coleu-la perquè no quedin grumolls. Afegiu-hi 1/4 l de llet freda i barregeu-ho. En un cassó al foc, poseu-hi la resta de llet a bullir. Un cop hagi bullit, afegiu-hi la xocolata que abans heu preparat i remeneu-ho ben remenat. Deixeu-la tornar a bullir fins que tingui l'espessor desitjada. Ja per acabar, serviu-la en una tassa i afegiu-hi la nata muntada (que haureu tingut a la nevera) amb una mànega pastissera. Decoreu-ho amb un polsim de cacau.
(ATENCIÓ: Recepta pendent de revisió. Diversos usuaris han comentat que les proporcions són errònies.)