Vieira a la planxa amb rossinyols
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Nicolau
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Rosal 34, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 vieires
- 150 g de rossinyols
- 1/2 l de fumet
- 1 tasseta d'oli
- 1 nou de mantega
- sal, pebre
- porradell
- sal Maldon
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli ben calent, salteu els rossinyols tallats per la meitat i rectifiqueu-ho de sal.
Mentrestant, en un cassó escalfeu el fumet i quan els rossinyols estiguin daurats, afegiu-los al fumet juntament amb la mantega i una mica de porradell picat.
Tot seguit, remeneu-ho bé i deixeu-ho reduir.
A continuació, en una altra paella ben calenta i sense oli fregiu les vieires tallades a rodanxes.
Quan estiguin daurades, afegiu-hi un raig d'oli, una mica de sal i pebre, una mica de porradell picat i retireu-ho del foc.
I ja per acabar emplateu els talls de vieira i poseu-hi al costat els rossinyols amb la seva salsa de la cocció.
Mentrestant, en un cassó escalfeu el fumet i quan els rossinyols estiguin daurats, afegiu-los al fumet juntament amb la mantega i una mica de porradell picat.
Tot seguit, remeneu-ho bé i deixeu-ho reduir.
A continuació, en una altra paella ben calenta i sense oli fregiu les vieires tallades a rodanxes.
Quan estiguin daurades, afegiu-hi un raig d'oli, una mica de sal i pebre, una mica de porradell picat i retireu-ho del foc.
I ja per acabar emplateu els talls de vieira i poseu-hi al costat els rossinyols amb la seva salsa de la cocció.