Vichyssoise de poma

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Mireia Carbó
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 4 pomes

    3 porros

    50 g de mantega o oli d'oliva

    Mig litre de llet

    Mig litre d'aigua

    Sal

    Pebre

PREPARACIÓ

  1. Pelem les pomes i les tallem en trossos petits treient el cor.
  2. Netegem els porros i els tallem en trossos petits.
  3. Posem una mica d'oli en una cassola i quan estigui una mica calent hi aboquem el porro i les pomes tallats. Els anem sofregint durant 15-20 minuts.
  4. Afegim el mig litre de llet i el mig litre d'aigua. Ho deixarem coure fins que tot estigui tendre.
  5. Un cop estigui tendre, ho triturem tot. És important retirar una mica de líquid abans de triturar-ho perquè així ens assegurem que podem afegir-ne després si està massa espessa.
  6. La colem amb l'ajuda de la batedora.
  7. La deixem refredar i l'emplatem. Li podem afegir una ralladura de pell dellima i uns trossos de gerds.

 

 

Anar al contingut