Veta de llom amb salsa Teriyaki

  • Programa: Tot es mou
  • Cuiner: Ada Parellada
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • PER FER EL LLOM:

  • 1 veta de llom pelada ("lagarto")
  • 2 patates petites cuites al microones (5 minuts, tapades amb film de plàstic)
  • Ceba tendra

    PER A LA SALSA TERIYAKI:

  • 50 ml de salsa de soja
  • 20 ml de vinagre d'arròs
  • 20 g de sucre morè
  • Mig gra d'all
  • Una mica de gingebre fresc ratllat
  • 50 ml d'aigua
  • Un raig d'oli de sèsam 

PREPARACIÓ

  1. Tallem la veta de llom pelada (el "lagarto") en peces petites, el passem per la paella, amb un raig d'oli, i el reservem.
  2. A la mateixa paella, hi posem tots els ingredients de la salsa teriyaki: la soja, el vinagre d'arròs, l'all, el sucre morè, l'oli de sèsam i el gingebre amb una mica d'aigua). Ho anem coent tot i deixem que es vagi reduint.
  3. Passem les patates, ja cuites (per exemple al microones) i tallades, per la salsa per lacar-les (han de quedar ben impregnades).
  4. Incorporem els talls de la veta de llom a la paella hi també els passem bé per la salsa perquè en quedin ben impregnats.
  5. Ho acabem amb una mica de la part verda de la ceba tendra tallada.
Anar al contingut