Vermelles amb tripa de bacallà
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Manubens
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Nau, Barcelona
INGREDIENTS
- 2 pastanagues
- 1 ceba
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- llorer
- all
- tomàquet triturat
- 1 l fumet
- 1 got de vi blanc
- 1 kg de tripa de bacallà
- 1 kg de mongetes vermelles
- oli
- sal
- pebre negre
- pebre vermell
PREPARACIÓ
Per començar, feu un sofregit amb pebrot vermell, pebrot verd, pastanaga, all i una fulla de llorer.
Quan ja estigui força daurat, tireu-hi una miqueta de pebre vermell dolç, un rajolí de vi blanc i posteriorment afegiu-hi el tomàquet triturat. Un cop hagi reduït una mica, afegiu-hi la tripa de bacallà dessalada i deixeu-ho al foc durant 10 minuts més. A continuació afegiu-hi el brou de peix, que manteníeu calent en una olla, i deixeu-ho tapat durant una hora i mitja. Per últim, quan faltin uns 5 minuts per acabar la cocció, afegiu-hi les mongetes vermelles i ja estarà llest per emplatar.
Quan ja estigui força daurat, tireu-hi una miqueta de pebre vermell dolç, un rajolí de vi blanc i posteriorment afegiu-hi el tomàquet triturat. Un cop hagi reduït una mica, afegiu-hi la tripa de bacallà dessalada i deixeu-ho al foc durant 10 minuts més. A continuació afegiu-hi el brou de peix, que manteníeu calent en una olla, i deixeu-ho tapat durant una hora i mitja. Per últim, quan faltin uns 5 minuts per acabar la cocció, afegiu-hi les mongetes vermelles i ja estarà llest per emplatar.