Verdures amb tòfona
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 persones:
- 1 tòfona negra d'uns 20 g
- un manat d'espàrrecs verds petits
- 500 cl de brou de gallina
- 2 patates petites blanques fetes al caliu
- 80 g de celerí
- 4 alls tendres
- 50 g de pèsols
PREPARACIÓ
Preparació: 10 minuts
Cocció: 15 minuts
1. Poseu el brou de gallina en un cassó i feu-lo bullir. Escaldeu les verdures tallades dos minuts i, després, poseu-les en un bol amb brou de gallina fred de la nevera i glaçons, perquè es refredin. Reserveu al damunt d'un paper absorbent el celerí, els alls tendres, els espàrrecs i els pèsols.
2. En una paella antiadherent, marqueu totes les verdures fins que siguin al dente.
3. Reduïu el brou de gallina perquè quedi consistent com una salsa, i ratlleu-hi la tòfona negra.
4. Emplateu les verdures en un plat fondo i amaniu-ho amb el brou amb la tòfona. Si us n'ha sobrat, podeu tallar-ne a làmines pel damunt, o guardar-ne amb uns quants ous, que, quan els fregiu, faran olor i tindran gust de tòfona.
Cocció: 15 minuts
1. Poseu el brou de gallina en un cassó i feu-lo bullir. Escaldeu les verdures tallades dos minuts i, després, poseu-les en un bol amb brou de gallina fred de la nevera i glaçons, perquè es refredin. Reserveu al damunt d'un paper absorbent el celerí, els alls tendres, els espàrrecs i els pèsols.
2. En una paella antiadherent, marqueu totes les verdures fins que siguin al dente.
3. Reduïu el brou de gallina perquè quedi consistent com una salsa, i ratlleu-hi la tòfona negra.
4. Emplateu les verdures en un plat fondo i amaniu-ho amb el brou amb la tòfona. Si us n'ha sobrat, podeu tallar-ne a làmines pel damunt, o guardar-ne amb uns quants ous, que, quan els fregiu, faran olor i tindran gust de tòfona.