Verats amb escalivada

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Miquel Aldana
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Tres Macarrons, El Masnou
  • Informació nutricional
    -Obre

    El verat és un peix blau ric en àcids grassos omega 3. Aquesta varietat de peix s'aconsella consumir-la 2 o 3 cops a la setmana per prevenir malalties cardiovasculars.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 verats d'uns 500 g
  • 2 pebrots vermells
  • 2 albergínies
  • 6 patates petites
  • 8 cebes de platillo
  • oli d'oliva verge extra (arbequí)
  • escates de sal
  • una mica de fonoll o de cibulet

PREPARACIÓ

Per començar, escaliveu els pebrots, les albergínies, les patates i les cebes. Després, peleu-ho i reserveu-ho.

A continuació, en una paella sense oli salteu els filets de verat ja tallats per la meitat i salats.

I ja per acabar, emplateu l'albergínia i el pebrot tallats a tires i les patates i les cebes tallades per la meitat, amaniu-ho tot amb oli i escates de sal, poseu-hi els filets de verat a sobre i guarniu el plat amb una mica de fonoll.
Anar al contingut