Verat escabetxat amb cítrics
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Roca
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El celler de Can Roca, Girona
INGREDIENTS
- 4 verats
- 1 llimona
- 1 taronja
- 1 llima dolça
- cerfull
- anet
- estragó
- oli d'oliva
- sal
- Per a l'amanida:
- brots tendres
- ametlles tendres
PREPARACIÓ
Per començar, poseu el suc de la taronja en un cassó i deixeu-lo reduir a foc suau.
A continuació, poseu en una paella oli abundant, ratlladura de llimona i de llima, suc de llimona i de llima, cerfull, anet i estragó picats. Després, poseu-hi els lloms de verat sense espines i deixeu-los confitar a foc suau durant 10 minuts.
Tot seguit, poseu una mica de l'oli de confitar el verat al cassó amb el suc de taronja, remeneu-ho bé i retireu-ho del foc.
I ja per acabar, emplateu els lloms de verat, poseu-hi els brots tendres a sobre i amaniu-los amb el suc de taronja reduït, una mica de sal i les ametlles tendres.
A continuació, poseu en una paella oli abundant, ratlladura de llimona i de llima, suc de llimona i de llima, cerfull, anet i estragó picats. Després, poseu-hi els lloms de verat sense espines i deixeu-los confitar a foc suau durant 10 minuts.
Tot seguit, poseu una mica de l'oli de confitar el verat al cassó amb el suc de taronja, remeneu-ho bé i retireu-ho del foc.
I ja per acabar, emplateu els lloms de verat, poseu-hi els brots tendres a sobre i amaniu-los amb el suc de taronja reduït, una mica de sal i les ametlles tendres.