Verat a la planxa amb vinagreta de nous i fonoll

- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona
- 200 g de fonoll
- 2 verats d'uns 100 g cadascun, o un de gran
- gotes de vinagre de vi negre
- 1 all tendre
- 2 cullerades d'oli de nous
- 2 cullerades de nous picades
PREPARACIÓ
Procediment 1 (3 minuts):
1. Preparem el fonoll. Poseu-lo cap per avall i separeu-ne les fulles sense trencar-ne cap, perquè no se'ns desfaci durant la cocció.
2. Poseu el fonoll en un plat fondo amb un rajolinet d'aigua i una mica de sal. Filmeu el plat, feu-li uns foradets al film i fiqueu-ho al microones uns 6 minuts a 750 W.
3. Prepareu la vinagreta. Piqueu les nous al got triturador de la batedora i afegiu-hi l'oli, el vinagre i l'all tendre picat amb el ganivet.
Procediment 2 (3 minuts)
4. Salpebrem el peix, i el fem a la planxa volta i volta perquè no se'ns trenqui.
5. Posem el fonoll ben sec al plat amb el peix i ho salsem tot amb la vinagreta.
1. Preparem el fonoll. Poseu-lo cap per avall i separeu-ne les fulles sense trencar-ne cap, perquè no se'ns desfaci durant la cocció.
2. Poseu el fonoll en un plat fondo amb un rajolinet d'aigua i una mica de sal. Filmeu el plat, feu-li uns foradets al film i fiqueu-ho al microones uns 6 minuts a 750 W.
3. Prepareu la vinagreta. Piqueu les nous al got triturador de la batedora i afegiu-hi l'oli, el vinagre i l'all tendre picat amb el ganivet.
Procediment 2 (3 minuts)
4. Salpebrem el peix, i el fem a la planxa volta i volta perquè no se'ns trenqui.
5. Posem el fonoll ben sec al plat amb el peix i ho salsem tot amb la vinagreta.