Venegret (Amanida de verdures) - Gómel, Bielorússia
- Programa: Karakia
- Cuina: Alena Shautsova i Natalia Scrypachova, el Vendrell
INGREDIENTS
- 2 remolatxes cuites
- 3 patates
- 2 pastanagues
- 3 cogombres marinats
- 150 g de col fermentada
- 1 ceba tendra
- oli de gira-sol
- sal
PREPARACIÓ
Feu coure les patates i les pastanagues senceres al vapor. Un cop cuites, peleu-les. Talleu-les a daus petits i feu el mateix amb la remolatxa i els cogombres.
Poseu-ho en un bol gros i remeneu-ho.
Peleu i talleu menuda la ceba tendra i afegiu-la al bol.
Per últim, aboqueu-hi la col fermentada i amaniu-ho amb oli de gira-sol, que és més suau, i remeneu-ho perquè quedi tot ben amanit. Saleu-la al vostre gust i deixeu-la reposar a la nevera.
Serviu la venegretben fresca.
Poseu-ho en un bol gros i remeneu-ho.
Peleu i talleu menuda la ceba tendra i afegiu-la al bol.
Per últim, aboqueu-hi la col fermentada i amaniu-ho amb oli de gira-sol, que és més suau, i remeneu-ho perquè quedi tot ben amanit. Saleu-la al vostre gust i deixeu-la reposar a la nevera.
Serviu la venegretben fresca.