Vedella Lok Lac Cambodjana

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ly Leap
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Indochine, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g de vedella
  • 1 gra d'all
  • 1/2 cullerada de salsa de soja
  • 1/2 culleradeta de sucre
  • 1/2 cullerada de salsa de peix
  • el suc d'una llimona
  • sal
  • pebre blanc
  • 1 gotet d'aigua
  • 1 culleradeta de fècula de patata
  • oli de gira-sol
  • Per a la guarnició:
  • Enciam, tomàquet, cogombre

PREPARACIÓ

Poseu la carn de vedella tallada a daus en un bol, afegiu-hi la salsa de peix, la salsa de soja, el sucre i la fècula de patata.
Remeneu-ho bé i deixeu-ho macerar.

Daureu l'all picat en una paella amb oli. Poseu-hi la carn i deixeu-ho coure uns minuts. Si queda massa espès, afegiu-hi aigua. Ja podeu emplatar-ho.

Per fer la salsa, barregeu en un bol el suc de llimona, el pebre i la sal. Serviu-ho en un bol a part.

Guarniu el plat amb unes fulles d'enciam i el tomàquet i el cogombre tallat a rodanxes. Tot cru.
Anar al contingut